beyzacmvrc Hiilyuss bugün sordum eczaneye 1395 veya 1345 zedi böyle biseydi alıp sağlık ocağında yarın yaptiricam Rotarix Alican ben 2 doz oluyo 3. Ve 5. Aylarda Birde rotateq varmış galiba marka olarak o 3 doz sanirim 3,5, ve 7 deymis
Minikobaby Hiilyuss ben kendi doktorumda yaptiriyorum doktorumun eczanesi getiriyor asiyi 3 doz olduk ilk doz 600 civari bir seydi 2.doz 750 civari en son dozu 1 hafta once yaptirdim 960 kusurdu.
Oykum___123 Hiilyuss en son 1100 liraydı yaptırdıgımda sanırım o asılar dolar bazlı süreklı yükselıyor
Onemomonebaby Evet agizdan bi ilac verildi ilk doz ama bana negatif pozitif birsey denmedi 1400 tl ye yaptrdm
aysecikm Hiilyuss biz hastanede yaptırdık rota ve menenjiti aynı anda ama rotayı eczaneden daha uyguna alıp sağlık ocağındaki hemşireye de yaptirabiliyosunuz zaten damla seklinde bı aşı ağzına damlatiyolar
benimoglumukurtarinesraa Eczaneden alıp sağlık ocağında ebe hanıma götürdüm ağzına sıktı ilacı. 1400 TL bikac gün önce yaptırdım
GokceMom_ aysecikm bnde yarın yaptırıcam asıyı olmadan emzırmemek gerek demı kusmaması ıcın eczacı kusarsa bıdaha alıcan demıs esıme de
beyzacmvrc Hiilyuss bilmiyorum ki rotarix daha iyi dedi eczaci ne kadar doğru bilmiyorum belki elinde rotarix var diye öyle demiştir 😅