AzraAnnesii Doğumdan sonra ama için topuk kanı verdik aile hekimliğinde. Sonucu nasıl görebiliriz. E nabız da vs. Görünür mü?
Hmy AzraAnnesii onemli seylerde size ulasamadilarmi esinize ulasiyolsr. hatta benim kayinvalidemle bile ariyorum ulasamiyorum diye haber gondermislerdi.
Mree AzraAnnesii ebem ve doktorum topuk kanlarından sma değil ama gen ile olan sağlık testlerini yapıldığını söylemişti. Evlenmeden önce de sma testi yapıldı mı diye sorulmuştu zaten biz evlenirken de sma zorunlu olarak bakılıyordu
Esra36 Hayır herhangi bir sıkıntı olursa inşaallah olmaz. Sizi ariyorlar bildiğim kadarıyla en geç iki haftaya kadar
AzraAnnesii Esra36 Erva23- teşekkür ederim kızım iki ay bitecek . Bir çok numara arıyor aslında ama banka olduğunu düşünüyorum 212 li numaralar eşim biraz sıkıştı ödeyemedi bende açmıyorum.insallah bankadir
Deletedmom_112 AzraAnnesii bizim mesela topuk kanında sıkıntı çıktığında sağlık ocağından arayıp 3. Kanı istediler, zaten 2. Ayına yaklaşmış bu sorun varsa aşı zamanı söylerler olmadı aşıya gittiğin de sen sorarsın
Mercosey AzraAnnesii bir sorun olursa il sağlık aile hekiminizi arıyor. O size ulaşıyor o yüzden yani ulaşırlardı mutlaka. Bir de iki ay olmuş hemen sonuçlanıyor o testler 1 haftada
Erva23- Sağlık ocağındaki ebe ile iletişim halindemisiniz. Çünkü bana topuk kanı alırken sorun olursa ben arayacam seni demişti ebem.
AzraAnnesii Erva23- evet iletisim halindeyiz hatta aradı aşı için çağırdı yarın gidicem . Allah korusun öyle birşey olsa haber verirdi bencede
Esra36 AzraAnnesii eğer bunda sıkıntı cikmazsa. İkinciyi düşünürseniz. Muhakkak öncesinde test yaptirin
AzraAnnesii Esra36 haklısınız yarın gittiğimde bir sorayim sağlık ocağındakilere. Ben veya eşim birimiz kan versek yeterli olurmu
sanalkoala AzraAnnesii merhaba acaba SMA testini sordunuz mu? Benim de 1 çocuğum var 2. Çocuğu düşünmeden önce bende test yaptırmak istiyorum ama bana sağlık ocağından ilk çocuk olmadan önce yaptırman lazımdı demişlerdi
sanalkoala Mree 1 Ocak 2023 den itibaren topuk kanında SMA tarama testine bakıldığını söyledi bizim hemşiremiz