Pinarlina Sizin adınıza o kadar çok sevindim ki, şansınız her daim bol olsun. 🙏🏻
Forumdaki profilinizi biraz inceledim de ilk başvurunuzda green kart sahibi olmuşsunuz; bize umut oldunuz. Bu arada forumdaki yazılarınızla bu aralar Amerika ile alakalı yapmış olduğum araştırmalarda denk geldiğim bir youtuberın paylaşımlarını karşılaştırdığımda acaba o musunuz diye düşünmedim değil, hemen hemen 10 özellikten 8′i tuttu ama 2 ciddi fark sebebiyle o olmadığınızı anladım. 🤭
Neler yaptınız peki? Vize almak; sağlık raporu, vize ücreti, pasaport vs… toplam kaç TL’ye mâl oldu? Hangi eyalete taşındınız? Tanıdık falan var mıydı bilmiyorum ama özellikle ev bulma konusunu nasıl hallettiniz? Sorularım özel olmayacaksa; ilk aşamada hangi işleri yaptınız? İlk aylardaki maaşınız, kiranız, harcamalarınız nasıl oldu? Bir de ne kadar bir birikimle gittiniz acaba? Bu arada birikimler nakit götürülüyor değil mi? Buradaki bankalardan sonuçta Amerika’da çekim olmaz. Amerika’ya gitmeden de Amerika’daki bankalardan hesap açılmaz. Riskli olmuyor mu?
Çok soru sordum, haddini aşan sorular olduysa da kusuruma bakmayın lütfen; cevaplamak istemezseniz anlayışla karşılarım elbette. 🌺