ikiaslanannesi Senaefe Aklım durmuş durumda cidden. O olay sırasında o 3 küçük çocuk neredeydi, onlara da birşey oldu mu , diğerlerinin durumu nasıl hepsini çok merak ediyorum kimse bilgi vermiyor
Senaefe ikiaslanannesi inşallah çocuklar orda değildir çünkü çok.kotu bir durum annelerini o halde görmeleri çok kötü birsey
Angel00 ikiaslanannesi başınız sagolsun ne diyeceğimi bilemiyorum.. cok üzüldüm çok yazık. umarım cezasını ceker o adi pislik haysiyetsiz yaratık
nescafebagimlisi ikiaslanannesi Başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin , umarım o 3 çocuk görmemişlerdirr
isimsizanne1 Böyle bi adalet düzeninde herkes herkesi vurarak dünya yok olucak malesef. Olan o yavrucuklara oldu Allahım sabır versin
AgentMom ikiaslanannesi Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah. Ne denir bilemedim inşallah yaşattığını ona da hapishanede yaşatırlar
ikiaslanannesi Senaefe gece 1 de olmuş olay. O saatte muhtemelen uyuyorlardi 😔 uyandıklarında anneleri çoktan ölmüştü 😔
Asel20 ikiaslanannesi başınız sağolsun benim vefat eden eniştem ağrı patnosluydu allah o yavrulara dayanma gucu versin rabbim
piremsesssannesi ikiaslanannesi çok zor biliyorum ama bebeğini düşün ve sakin kalmaya çalış başınız sağolsun o adi yaratık da geberemez gebermek için yalvarır inşallah
ikiaslanannesi piremsesssannesi başım catliyor şuan düşünmekten. Nasıl nasıl nasıl oluyor. Nasıl oluyor da gözünü kırpmadan karını oldurebiliyorsun. Bu kadar mı seytanlasti insanlar
OptimusPrime ikiaslanannesi Ah kardeşini de öldürdü. 🥺 Kendisi.. Yengesi dediğiniz de sanırım, ölen erkek kardeşinin eşi.. onların çocukları ortada. Anne baba nne haldedir ya? Allah’ım bu nasıl acı. Şerefsiz.. Yaşamasın gebertsinler bunu devlet bile beslemesin. Hain. Çocuklar ne halde?
ikiaslanannesi OptimusPrime Yok halamın oğlu ve kızı vefat etti. Yengem ayağından vurulmuş yaralanmis. halamdan halen haberm yok hastane bilgi vermiyor. Kamu olayı olduğu için galiba bilmiyorum. Eşi tarafından öldürülen 24 yaşındaydı. Abisi 32 yaşındaydı