Ccansuu gulsenkonakli bizde de kansızlık vardı erken başladık hatta kan damlasına 2. Aydan beri kullanıyorum bende artırayım olmadı her sorduğum doktor ayrı bir ölçek söylüyor 🤦♀️
gulsenkonakli Ccansuu şöyle eğer kansızlık yoksa yani koruma içinse kilo başı bir doz ama bizim son tahliller düşük çıkmıştı damlaya ara verdiğimiz için, doktor kilo başı 1.5 damla dedi 😊
Contesmadame gulsenkonakli kansızlık olmasa da kullanmak mı gerekiyor yani? Benim kızım da 4 aylık oldu sağlık ocağından verileni kullanmayacağım bende ama birkaç ay sonra kan tahlili yaptırıp öyle kullanırım diye düşünmüştüm doktor tavsiyesi ile.
Berenkeremannssi Gamzeli2206 meraba eşimde bestiron damla almış ama üzerinde 4-10yaş yazıyor yanlış mı almış acaba ve kaç damla veriyorsunuz
Gamzeli2206 Berenkeremannssi o bütün damlalarda yazıyor onaydan geçmesi için ben bir sıkım veriyorum kendi damlasıyla oda 3 veya 4 damlaya denk geliyor
mehtap92 Berenkeremannssi ben her ikisi içinde ocean kullanıyorum kabızlık vs yapmadi şükür çok memnunum. Ocean microfer
gulsenkonakli Contesmadame evet 9. Aya kadar kullanılıyor 9. Ayda tam kan sayımı yapılıyor😊her bebek direk başlıyor yani sizin dediğiniz gibi 4. Ay 😊
Hunili Deletedmom322 sidefer bence, anket açsan daha iyi olurdu kaç kişi sidefer demiş dememiş görürdün
CatBoy Bestiron kullanıyordum çok memnundum. Eşim eczanede bulamadığı İçin sidefer almış. Kabızlık yaptı oğlumda 😕
Smyfrt Limonlusu şöyleki benim bebek mamada alıyor daha doğrusu ana besin kaynağı mama onun içinde de olduğu için ben normalden az veriyorum normalde kilo başı bir damlaymış
Smyfrt Limonlusu yok yapmadı ama bizim oğlan doğduğundan beri huysuz fark etmiş olmayabilirim kabızlık kesinlikle yok ama
imgesi Deletedmom322 ben bestiron aldm cok memnunum prospektusu okdugumdmdada hep zeytinyagi vs vardi bende tadina baktim kesinlikle tavsoye edyrm ve hic bir yan etkisi yokmus
Yase89 Merhaba, bizim doktorumuz da Bestiron yazdı fakat 6 aylık bebeğim içirirken sürekli öğürüyor, diğer ilaçlarını verememeye başladım, kaşığı görünce ağzını kapatıyor. Bu damlayı sizler nasıl içiriyorsunuz? Mamasının içine mi katıyorsunuz? Teşekkürler.
yakaignesininannesi Deletedmom322 ben ocean microfer kullanıyorum çok memnunum, kabızlık yapmadı ve kıyafetine falan da gelse leke kalmıyor, d vitamini de ocean kullanıyorum