gulsenkonakli Deletedmom322 bestiron kullanıyorum 2 ayrı doktor da onu önerdi çok memnunum herhangi bir olumsuz yan etkisi olmadı😊
AlyaaDuru Deletedmom322 bestiron kullanıyorum tavsiye ederim 9 aylık kızım kabızlık felan olmadı şükürler olsun🙏🏻
Slndnz Deletedmom322 belki size etkisi olumlu olur ama, bestiron benim bebeğimin kan değerlerini yükseltmedi. Vitamin ağırlıklı bir Demir takviyesi olduğundan mı nedir Demir eksikliği çıktı ve doktorum değiştirmemi istedi.
Deletedmom322 Slndnz her bebek farklı işte, ne yapacağımı şaşırdım, doktor kontrolüne de daha var. Olmadı başlayayım onunla sonra değiştirmem gerekirse değiştiririm 🤷♀️
gulsenkonakli Slndnz aslında aksine bestiron c vitamini katkısından dolayı daha etkili çünkü c vitamini demir emilimini hızlandırıyor ama tabi bünyrden bünyeye değişiyor:)
Berenkeremannssi Gamzeli2206 meraba eşimde bestiron damla almış ama üzerinde 4-10yaş yazıyor yanlış mı almış acaba ve kaç damla veriyorsunuz
Ccansuu Bestironu kaç damla veriyorsunuz ben kilo başına bir damla veriyorum ama en son gittiğimiz doktor 1 cc ver demişti o da 20 damlaya denk geliyor fazla geldi bana 🥴
gulsenkonakli Ccansuu koruma dozu kilo başı 1 damladır yani bebeğinizde kansızlık yoksa vs biz tedavi dozuna geçmek durumunda kaldık kilo başı 1.5 damla mecburen :)
Melek_asli32 Deletedmom322 bestiron kullanıyoruz.kabiz ya da gaz sorunumuz olmadı şükür tavsiye ederim
Ccansuu gulsenkonakli bizde de kansızlık vardı erken başladık hatta kan damlasına 2. Aydan beri kullanıyorum bende artırayım olmadı her sorduğum doktor ayrı bir ölçek söylüyor 🤦♀️
gulsenkonakli Ccansuu şöyle eğer kansızlık yoksa yani koruma içinse kilo başı bir doz ama bizim son tahliller düşük çıkmıştı damlaya ara verdiğimiz için, doktor kilo başı 1.5 damla dedi 😊
Contesmadame gulsenkonakli kansızlık olmasa da kullanmak mı gerekiyor yani? Benim kızım da 4 aylık oldu sağlık ocağından verileni kullanmayacağım bende ama birkaç ay sonra kan tahlili yaptırıp öyle kullanırım diye düşünmüştüm doktor tavsiyesi ile.
Gamzeli2206 Berenkeremannssi o bütün damlalarda yazıyor onaydan geçmesi için ben bir sıkım veriyorum kendi damlasıyla oda 3 veya 4 damlaya denk geliyor
mehtap92 Berenkeremannssi ben her ikisi içinde ocean kullanıyorum kabızlık vs yapmadi şükür çok memnunum. Ocean microfer
gulsenkonakli Contesmadame evet 9. Aya kadar kullanılıyor 9. Ayda tam kan sayımı yapılıyor😊her bebek direk başlıyor yani sizin dediğiniz gibi 4. Ay 😊
Hunili Deletedmom322 sidefer bence, anket açsan daha iyi olurdu kaç kişi sidefer demiş dememiş görürdün