Alyakus konubebek coddmsnz nezmn gttniz orayaa az kalsın rezervasyon yaptiriyorduk. Başka nere olablr
konubebek Alyakus geçen hafta gittik çok pişman olduk yemeklerinden zehirlendim bir çok kişi de zehirlendi otel de hiç de bişey yapmadılar
Seymapala Alyakus halal paradise Didim’e gittik geçen ay yemekler ve çeşit çok iyi tatlı sıfır küvet su çekmiyor her yerden tuzlu su akıyor temizlik kötü deniz aşırı sığ ve temiz denemez havuzda keza öyleydi
Alyaninannesi01 Alyakus city point var didimde orayı önerebilirim. Biz herşey dahilden yararlandık . Güzel geçti . Yemekleri iyiydi. Otele ait plaj yeri var . Havuzu bi tek beğenmedik çok soğuktu oda . Mesela yanında başka otel var tuntaş diye hiç beğenmiyorlar orayı kokuyormuş.
balkizimveben Alyakus arkadaşım bu yaz gitti çok beğendiler, ben Büyük Anadolu Otel’e gitmiştim orada fena değildi
Alyakus Ebrushkaa güzel mi ordan biraz ışık aldım gibi sanki duja ya karar vericek gibi bide maya var duja nin aqua parkı gizl
gulceninannesiii Alyakus balayına Didim de Aquasis delux e gitmiştik, harika bi otel, ordan sonra gittiğimiz hiçbir otel oranın yerini tutmadı, ama pahalı tabi biraz