miaselinam İlk günün sonundan bildiriyorum. Seker isteğimi kesti. Sürekli istemsiz su içiyorum ki ben du tüketen biri değilim. Tokluk hissi var istahım kapandı. Bir hafta sonra durum bildircem
Tubasahra Merve68681 Kilo alıp verme süreci aslında size kalmiş birşey.Mesela tüp mide ameliyatı bile olsanız mide iyilesince yemeye baslayınca yine kilo alıyorsunuz.O yüzden zayifladıktan sonra bi süre daha dikkat etmeniz gerekir ki vücut o kiloya alışsın.
Esra06c Bett1 3. Aydan sonra başlanmalı diyorlar bende emziriyorum sordum araştırdım biraz 1 hafta oldu kullanalı
Bett1 Esra06c teşekkür ederim bende bır ay daha bekleyim garanti olsun o zaman. 2 ay 26 günlüğüz. Gerçekten işe yarıyor mu alırsam ilk defa böyle bir şey almış olucam
Esra06c Bett1 rica ediyorum ne demek evet biraz daha bekleyin bencede ben bir hafta da 2. Buçuk kilo verdim gerçi ödem di bence ama olsun böyle bir hafiflik oluyor siz biraz daha bekleyin
Bett1 Esra06c evet benimde ödemim var sanırım sezeryan göbeği değilde benim kalcam geniş ondan rahatsiz oluyorum. Spor yapmayı seviyorum yapabilirim ama diyet yapamıyorum yemek yemeyi seviyorum 🤷🏻♀️😂
Esra06c Bett1 benim de kalçam var biraz 🤭🤭 bende spor yapamıyorum ama diyet yapabilirim bu kahve iştahımı kesti hiç yemek yemek istemiyorum
Mzif noluyasanagenemiros hayır emzirmiyorum yarın bir hafta olcak 2 kg verdim. Ama yemiyorum ben. Çünkü yiyence yeniliyor yani kendime hakim oluyorum
Bett1 Esra06c bende 1 ay sonra başlarım inşallah iştahım kesilir 😂 bende Spor yapmayı seviyorum 1 buçuk saat yapabilirim. Ama şu an hem sezeryan dikişleri hemde iki çocukla fırsat bulamıyorum. Okula götürüp getiriyorum oğlumu oda spor sayılır inşallah 😂
Esra06c Bett1 evet spor da yapınca aslında daha çok verilir ama işte ben hiç oturuyorum normal de yürümeyi çok seviyorum ama havalar biraz serin oldu diye pek çıkamıyorum
Gzm16 Kızlar bebem 10 aylık ama emziriyorum kullansam sıkıntı olur mu ya çok rahatsızım kılından diyetle 10kilo verdim ama bı 10daha fazla var ama istah tavan
Bett1 Gzm16 bende sordum 3 aylıktan sonra kullanilabilinir dediler. Benimki yeni 3 aylık oluyor 4. Ayı bekliycem. Sen kullanabilirsin burda söylenene göre
Mzif AhMeh iştah kesiyo canım. . Bir buçuk hafta oldu 2 kg gitti bir kaç gündür eksilme yok şuanlık iyi
Mzif ReisinKizi merhaba bitmesine 5 6 tane kaldı sanırım toplamda 4 kg verdim. daha fazla gitmedi bir buçuk haftadır aynı kilodayım eksilme olmadı.