Elisa_dmr Merve68681 ya daha mı etkili bilemem ama ben mesela funbody startlife zerovita marka çaylar aldım iğrençti ağırdı ama başka markanın kahvesini aldım içimi güzeldi gerçekten o yüzden ağırdır belki diyorum :)
Kisirvetursu Mzif ben kullandım 2 haftada 4 kilo gitti bsya kiloluyum ben ondan bence ama tadını sevmiyorum sütle yapmama rağmen sevemiyorum ya keşke kullanabilsem
mrym2525 Mzif ben bir ay kullandım çok etkisini gördüm. Bol bol susatıyor. Diyelim sabah 10 da içtin 12 de kahvaltı yapman gerekiyor ona dikkat et
asilim82_ Mzif Ben hamilelikten önce kullanmıştım bir ayda 8 kilo verdim baya iştah kesiyor karnım aç olsa da yemek yiyemiyordum birde çok susatiyor ben faydasını görmüştüm
Merve68681 Kızlar şimdi trendyoldan baktım da yorumlara.bu kahveyi içip zayıfladıktan sonra yani kahveyi tamamen bırakınca yeniden iştah artıp eski kiloya gelme durumu oluyor mu deneyenler yazabilir mi
Tubasahra Merve68681 Kilo alıp verme süreci aslında size kalmiş birşey.Mesela tüp mide ameliyatı bile olsanız mide iyilesince yemeye baslayınca yine kilo alıyorsunuz.O yüzden zayifladıktan sonra bi süre daha dikkat etmeniz gerekir ki vücut o kiloya alışsın.