Mzif Egemeneslihan ben spor diyet hiç bişey yapmadm çok hateketliydim ama sürekli yürüme felan var yani
M-V-S868820 Beni öldürüyodu bu kahve yorumlara bakarak aldim 4cü gün acillik oldum günlerce kendimi toparliyamadim çarpıntı yaptı nefes alamıyodum evet yemek yedirmiyo ama sağlıksız hiç bir hastaligimda yok…. canımdan oluyodum
M-V-S868820 Mzif hiç bir sağlık sorunum yoktu bir haftadir hastaneye gidip geliyorum ayrica aldığım yeride aradim açılıp kullanılmış olmasina rağmen iade aldi şikayet mi ediyim iademi alirsinix dedim gönderin aliriz dediler hemen yatırdılar parayi çünkü elimde raporlarım mevcut
Nurcan_8034 Mzif merhaba. Kusura bakmayın yeni karşıma çıktı forx5 çayı kullanıp zayıfladınız mı bende bugün sipariş ettim biraz kilo vermem gerekiyor
Mzif Nurcan_8034 merhaba evet 5 kg civarı verdim 1 ayda . Ama yan etkilerine dikkat edin bende biraz halsizlik ve çarpıntı yaptı ilk zamanlar sonra vücudum alıştı galiba
Kbraa2302 Mzif çok yanlış yerden sipariş vermişsin canım. ben hem kullanıyorum hem satıyorum ve trendyolda sahte ve tarihi geçmiş ürünü gönderiyorlar. Bire bir danisanim yaşadı Trendyol mağduriyetini. Almak isteyen olursa yardımcı olabilirim kizlar
Alina_aaa Kbraa2302 kahvenin güncel fiyatı nedir hepimize genel bir bilgi olsun? Birde emziren anneler kullanilir mi kahveyi? Mesela kendi adıma şu an bebeğim 8 ay 11 günlük