designermoms Emnkc2 yeni doğduğunda sağmaya başladım göğüslerim yeni yeni terbiye oldu artık sağmama gerek kalmadı
Aycahan11 designermoms merhaba nsılsınız cöpe atmadıysanız ihtiyaç sahibi birine vermek isterseniz tedavisi süren bir hastanın bebeğine ihtiyaç var iletişim kaplanozalp@gmail.com dan e-posta göndermek isterseniz adresden alınır
designermoms Aycahan11 merhaba iyiyim teşekkür ederim dün gece de ihtiyacı olan bir bebeğe verdim bütün sütlerimi Ama sağıp yine biriktirmek istiyorum inşallah o zaman iletişime geçerim sizinle
designermoms YSelim bebeği göremedim bile süt anne moduna giremedim 🥹 ama çok ihtiyacı vardı inşallah her damlası şifa olur kuzucuğa🥹
YSelim designermoms öz anne kadar hakkı oluyormuş insanın e çocuklarda öz kardeş mesela evlenmek için 7 kuşak geçmesi gerekirmiş en azından yakın çevrenizden biri olsaydı işiniz daha kolay olurdu dinen biraz sakıncalı
designermoms YSelim o kadar ilerileri düşünmedim evlenmek en son aklıma gelecek şey Bir de o bebeğin gerçekten ihtiyacı vardı hastanede yatıyordu annesinin sütü yoktu ve iyileşmesi için doktorlar anne sütü çok önemli diyormuş İnanın onlar aklıma gelmedi
mommyck designermoms merhaba, ben kanser hastasi teyzem icin anne sutu ariyorum. Hangi sehirdesiniz acaba?