Beri Kızlar daha önce de post açmıştım Sütüm yetmiyor , mama da yemiyor kızım ek gıda da yemiyor inek sütü verdim dün akşam bu akşam da bakkal sütü verdim bebeğim 8 aylık bu arada aynı durumu yaşayan var mı acaba
Deletedmom115 Beri Inek sütü verilmez daha çok erken hicbir şey mi yemiyor bu çocuk muhallebi kaşık maması?
Ndoruk Beri benim arkadaşım hemşire. İnek sütüyle beslenen bir bebek acile gelmiş. Kesinlikle 1 yaşından önce verme diye beni de uyarmıştı.
Oznurozer 1 yaşına kadar verilmez. Bir yaşından sonra bile yavaş yavaş verilir suyla karıştırarak falan. Sindirimi zor bi besindir ve alerjiktir. Bi mamayı sevmez başka mama deneyin onuda sevmez başka deneyin. Elbet içecek birini
Melike-mira Bebeğiniz 8 aylıksa zaten ek gıda alıyor bi şey sevmez başka bir şey Sever bi sürü seçenek var süt niye veriyorsunuz çok zararlı bence hemen kesin
Oznurozer Beri golden goat da güzel bi mama ek gıda da alıyordur zaten sevdiği şeylerden falan deneyin
kuzeyto Beri ben hipp kullaniyorum ama siz similac deneyebilirsiniz, bir ara kullanmistim tadi daha sute benziyor
0401emir Beri birsürü mama var hatta belki inek laktozu olan mamayı sevmıyo olabılır keçi sütü olan mamaları dene golden goat mesela e bebekte çeşit cok ordan bakabılırsın. Mama meselesi tamamen cocuga baglı bazen ılk denemede sever bazen cok denemeden sonra arkadasıma doktoru vanılya damlat demıs mamasına kokusunu alırsa yumusar yer die
Seyma1912 Beri golden goat, humana, sma, evolvia, hero baby, hünnap, similac vs yani onca mama varken inek sutu vermeyin lütfen
zubeyde85 bir şekilde mamasını yedirmeniz lazım inek sütünün bir sürü zararı var 1 yaş öncesinde kesinlikle vermemek lazım. aptamil genelde en kolay kabul ettikleri mama, içine biraz pekmez meyve suyu filan ekleyip deneyin tadını seçiyorsa
Merveylul Beri benim kardeşimde aynı durumdaymış eskiden doktor inek sütünü suyla karıştır ver demiş anneme doktora danış bence
kamer12 aptamilin bir sürü özel maması var doktora sorup hangisini kullanacağını doktorun söyleyecektir
ceylinnn Ay sakın verme, aptamil mamanın tadı güzel içerisine sevdiği meyvenin suyunu veya pekmez ekleyip vermeyi dene.
tbc Fikir olsun; bizim doktorumuz mamasından muhallebi yapıp yedirebilirsin demişti. Belki kaşıkla daha rahat edersin.