beyzzsenturkk_ Olric11 gerçekten önceden serum yiyince iyileşirdim şimdi en az 3 gün betim benzim gidiyo ben benlikten cıkıyorum muayane de oldum kist taş kum falanda yok ama nedir bu şiddetli ağrı anlamadım siz muayane olmuş muydunuz
Aaayysseee Olric11 altı saat geçmiş yeemek yapmışsındir ama bende yazim 😂 pilav üstü tavuk, tavuk suyuyla çorba ve cacık yaptım 🌸 kızım hasta anca bu kadar 🥲
Olric11 Aaayysseee misa gibi ellerinize sağlık 🥰 yaptım evet Sebzeli etli nohut yemeği Bulgur pilavı cacık Islak kek
Olric11 beyzzsenturkk_ aynısıyım evet gittim çok şükür hiç bir sorunum yok kist vs yok. Ama deli gibi ağrım oluyor bende iğne serum annemde 50 yaşında halen çekiyor oda iğne ilaçla ayakta duruyor
beyzzsenturkk_ Olric11 bana bugun hastane yolu göründü yoksa evde acıdan bayılacam o kadar şiddetli ki doğum sancısını hatırlatıyo bana
Olric11 beyzzsenturkk_ gerçekten çok üzüldüm çeken bilir bir iğne serum yada kendine gelirsin 😞 her ay aynı acı sosyal yaşamdan alıkoyuyor
Emuleys nazdilara321 Domatesi sosu sadece rendelediginiz domates ile mi yapıyorsunuz içine başka birseyler koyuyormusunuz
nazdilara321 Emuleys Ben kızartma işim bitiyor ya tencereye halka halka doğradığım soğanları atıyorum onların pembeşince domates sosunu koyuyorum yani bu ikiliyi kullanıyorum kızartmada