gencmom_ Kızlar çift yönlü bebek arabası arıyorum elimde bebek arabası var temiz tek yönlü hafif ama kızım beni görmeden duramıyor uygun fiyatlı isteyen olursa takas bile yapabilirim çok acil
Benvebebegim gencmom_ Prego mios çift yönlü bebek arabamı satıyorum, düşünebilirsiniz, bir çiziği dahi yok
acemianne93 gencmom_ Merhabalar bende de elele markasının bebek arabası var düşünürseniz istediğiniz gibi çift taraflı çevirilebilir travel sistem .
Oylesinebirisi Zikzak merhaba bişey sorabilir miyim? Arabanızda puset veya yatağı takmak için düğme var ya bastığınızda puseti çıkarıyorsunuz. Bizde o parça kırılmış o parça nerden bulunur bilginiz var mı
minikkusuuummm- karamuratbenim yani bende satsam 10 bine satarım sıfırı 36 bin olmuş🤣 o acıdan haklı olabilir
Tombikdonerartikcokpahali gencmom_ çok güzelmiş. Bizimki onu görüyor fakat bu kadar yeni bir model değil 🤗
eflal1410 gencmom_ merhaba fiyat nedir? Elimde travel sistem var iki yönlü yatabilir vs ataşehirde oturuyorum bende böyle kabin boy tarzı arıyorum