Pasa-2727 Seden Aynen öyle yani ben ilk defa böyle bişey yapmayi düşünüyorum ama çevrem yok ve takipçim çok az nasıl yükselte bilirim
[silindi] Pasa-2727 benim istagramim yokta önceden takipçim yükselsin diye önüme çıkan herkese istek atıyorum 2 3 gün bekliyorum geri takip yapmayanları çıkartıyorum böylelikle takipçim yukseliyodu
Adazehra Pasa-2727 etkinlik sayfaları var arama yaptırın etkinlik sayfası diye göreceksiniz onlara katılabilirsiniz
[silindi] Seden istanbuldami toptanciniz bende boyle toptan satin alabilecegim bir yer ariyorum magaza acmayi dusunuyorumda yardimci olabilirmisiniz 😊
bengulsah [silindi] çanta en mantıklı. Kıyafet ve ayakkabı riskli. Her 38 numara ayak bir değil taraklı geniş sürekli değişim ile uğraşırsın kargolar da pahalı. Çanta al toptan beyazıtta çok var gezerek bakabilirsin modellere
bengulsah [silindi] İstanbul’da bir semt. Bütün toptancıların geneli orada.İstanbulda yaşamıyorsanız bile instagram üzerinden beyazıt toptancısı bulup ürün satın alabilirsiniz. Ama görerek almak çok daha avantajlı hemde indirim yaptırabilirsiniz biraz daha