[silindi] Merhaba arkadaşlar ben evden biseyler alıp satmak istiyorum uygulamalardan sizce neler alıp sata bilirim
sezer2022 [silindi] arkadaşım ayakkabı alıp satıyordu canım temiz iş modeli beğen ayak numaranı al 🥰 kıyafet işi zor yok boyu kaç cm yok kolu kaç cm yok iki kol altı kaç cm yok kumaşı ne yakar mı batar mı
bengulsah [silindi] çanta en mantıklı. Kıyafet ve ayakkabı riskli. Her 38 numara ayak bir değil taraklı geniş sürekli değişim ile uğraşırsın kargolar da pahalı. Çanta al toptan beyazıtta çok var gezerek bakabilirsin modellere
Sgnnn [silindi] hayır el emeği birşey satmak upraşmak çok zor. Toptan çanta almayı düşünüyorum. Uzun süre kalsa bile bozulmayacak birşey beden uymama derdi yok
Seden Aleynaa1 Instagramdan satiyorum dolabin kesintisi fazla, yeni basladim 2 ay olcak henüz ama tamamen reklam odakli. Ne kadar reklam verilirse sayfaya ulasmak o kadar iyi oluyor bakalim hayırlısı 😊
[silindi] Seden istanbuldami toptanciniz bende boyle toptan satin alabilecegim bir yer ariyorum magaza acmayi dusunuyorumda yardimci olabilirmisiniz 😊
Adazehra Mink-hyt reklam işi cevabını bende bekliyorum instagramdan kıyafet satacağım bende girdik bi yola bakalım hayırlısı
Pasa-2727 Seden Aynen öyle yani ben ilk defa böyle bişey yapmayi düşünüyorum ama çevrem yok ve takipçim çok az nasıl yükselte bilirim