uynakbalina atlassmoms bedenini bulamadım e bebekte baby me alayım dedim ama nooo eski molfix buldum anam ne sevindim 😀
Kuzeymomss uynakbalina Benden de istemişlerdi 🙄 göndermedim saçma bir sistemleri var. Gönderip nasıl test edecekler onu anlamadım
uynakbalina Kuzeymomss gönderecektim ama vazgeçtim yerine bez yollayacaklar farklı mı olacak sanki eski bezlerinden buldum
Yagmur08 uynakbalina aynı şikayet bende de var bende yazıyım toptan gönderelim sonra mng kargo bizim kulaklarımızı toptan çınlatsın 😂
Cocolingo Karmom idrar tükürük, minicik bir damla hatta lekesinden bile dna analizi yapılabiliyor. He firma bunu yapmaz isteme amaçları belli o ayrı mevzu, yinede ne sebeple olursa olsun böyle bir şey talep edilmemeli.
Yagmur08 uynakbalina uni baby pişik kremi kullanıyordum kızım doğduğundan beri şimdi piyasadan kaldırmışlar bir tek o iyi geliyordu. Evde pişik kremi koleksiyonum var şuan😂 bide bez koleksiyonu yaptık mı tamam 😂 sanki ucuz bişeymiş gibi incir ağacı diktiler
aybikreis Cocolingo Analiz yapsa ne olacak ki en fazla kime ait olduğunu bulacak. Çişteki DNA verilerini klonlayıp yeni bir bebek mi yaratacak. Çişlli bez istiyor çünkü test ediyor 100 bez gitse bez nerden sızdırmış sorun ne diye bakacak. En azından ilgileniyor çözüm uğraşı varmış
edsn1 uynakbalina ben yıllardır bu satıcıdan Molfix bez alırım çok memnunum sızdırma taşma varsa bez numaranızı büyütürseniz problem kalmayacaktır
uynakbalina edsn1 yeni bezlerden kimse memnun değil, numarayı büyüttüm sızdırma bitti varsayalım pişik sorunu ne olacak ?
Deletedmom_117 edsn1 beş pişik yapmaz mı bak bı hafta öncesine kadar gayet memnundum ne sızdırma ne koku ne pişik hiçbir sorunu yoktu bezin hata sorana oneriyordum ama En son iyi diye çoklu paket aldım peçete gibi resmen sanki üstüne işemis gibi kokuyo ve ikinci yapısında taşiriyo Önceki uretimlere sözüm yok çok memnundum . Pişigin tek sebebi yemek içmek değil asla
uynakbalina Tubasahra eski molfixlerden buldum yeni olanı daha fazla kullanmayı kaldıramadım duruyor kenarda sdjsjsj ama ne sızdırma ne pişik, mük 🤌🏻 yan bantları da tam istediğim gibi prima muadili benim gözümde bugün iki paket daha aldım 💃🏻