Medinetass Hatice444 bence en güzel ve uygun nuklar Philips chicco ve dr brown gereksiz pahalı anticolik genelde bunların hepsi gaz önleyici biberon başlıkları ben wee kullanıyorum klasik her bebiş aynı değil
Evrem Medinetass dr borowns pahali ama hoc bisekilde gaz sorunu yasamiyosun dogal akisli cunku diger biberonlardaki gibi hava cekmiyor biberondan.ben dogdugundan beri kullaniyorum bebegimi kuvagima alip gaz cikarttigimi bilmem hic
Expresso Hatice444 mamayı sevmemistir yada karnı toktur annesi benimkide ilk öyle oldu meğerse ben gazını çıkarmadan mamaya devam etmistim ondan olmuş. Fışkırır tarzdaysa mamayı sevmemistir. Korkma 😊
ozdenarda Hatice444 Bn lansinoh momma kullanıyorm çok memnunum anne göğsüne bnzedgi için daha rahat kullniyrlr
Ozlmelf Kesinlikle lansinoh öneriyorum bebegim hem beni emiyor hemde bu biberonu tutuyor. Başı anne memesiyle uyumlu çıkıntılı degil öyle
cokcocuklu [bilinmeyen] hadi ya teşekkürler 🙂birisi yavas akışlı olan bile hızlı akıyor yazmış cok tereddütte kaldm 😏
Medinetass Evrem herkesin almaya durumu olmayabilir maalesef benim dururum kötü değil ama gidiptw bir biberona 60 lira vermem ☺️