-elizsmom Ya ben yine soruyorum ama sabah akşam mı vermek gerek ? Bazı yerde okudum yanlış veirlmesi durumunda hiç bir etki etmediği gördüm yazmışlar kilo başına 2× 12damla mı vericem bebeğim 6800 gram biri beni aydınlatsın ya ben hiç bişi anlamadım
120720 -elizsmom Bizim doktorumuz 1 ml verilecek yazmıştı üstüne ben o şekilde veriyorum. İlacı doktorumuz önerdi çünkü. Tam 7 kilo benim kızımda bu arada
oylebirseyiste -elizsmom şu an bende 2 yaşındaki oğluma kullanıyorum yemek yedikten 2 saat sonra. Bazen gece yatmadan önce veriyorum. Ne kadar kullanmanız gerektiğini ya doktorunuza ya da eczacınıza danışın
Mercosey -elizsmom kilox2 verebilirsiniz. Süt ürünleriyle etkileşime girer o yüzden süt ürünleri tükettikten 2 saat sonra veya aç verilebilir. Meyveyle birlikte veririrseniz emilimi artar iyi olur. Ben sabah kalkınca d vitaminiyle birlikte veriyorum açıkçası unutmamak adına
-elizsmom 120720 1 ml tam dolmuyor ya damla damla versen yavaş yavaş ne farkı var sinir oldum ilaca 😬
-elizsmom oylebirseyiste herkes Farklı bişey diyor ne bilim kimisi 2 kere verilecek diyor kimisi sadece 1 kez iyice şaşırdım
120720 -elizsmom Valla bende gıcık oluyorum onun damlalığına bazen hava doluyor zaten içine 0.5 yazıyor ya iki kere çizgiye kadar doldurup veriyorum işte ben
-elizsmom selinnkk diyelim aynı şekilde emzirdim 2 saat geçti verdim ilacı , emzirmeye başlasak bişey olur mu
Mercosey -elizsmom emzirmekle alakası yok hemen emzirip de verebilirsin. inek sütüyle birlikte verilmez o. Anne sütü değil
selinnkk -elizsmom aç tok bir şey demedi bize doktor ben sabah uyanınca emziriyorum vakit geçiriyoruz yaklaşık 2 saat sonra tekrar uykuya geçiyor uyumadan önce veriyorum sonra da emzirip uyutuyorum. Ne sabahki çok aç halinde veriyorum ne de emzirmeden hemen sonra.
-elizsmom Mercosey aç verdim diyelim ardından emzirebilir miyim ? Sadece anne sütü alıyor canım ek gıdaya 2 ay var ☺️
kelebek_17 -elizsmom biz 5 aylıkken başladık. ilk ay içindeki ölçekle bir ölçek (0,5 ml), 2. aydan itibaren yaşına kadar iki ölçek (1ml) verdik. kansızlığı çok olduğu için şurubuna geçtik.