Minigim38 Evet kızlar yarın öğlene doğru gelecekler kahvaltıları evde yapacaklarmış 10 aylik kucak bağımlısı bebeğim var hazır kurabiye ve börek aldım başka ne olabilir 🤷♀️kısır vs yapsam mı kararsız kaldım
OptimusPrime Minigim38 Börek kurabiye yanına bir kısır ya da pasta yapabilirsin. İrmik tatlısı diye dünyanın en kolay tatlısı.
Minigim38 Minikkopya mantık varda kahvaltı yapmış olacaklar yenir mi bilemedim. Ama mercimek köftesi yapabilirim
Minikkopya Minigim38 o zaman börek kurabiye mercimek köftesi istersen kolayından bi kek at fırına yetti gitti.
3cocukluananingunlugu Minigim38 o da güzel ama bebekle kısır daha kolay mercimekli köfte yoğurması vs zaman alor diye dedim
Sanaelpencedurmam Şimdi bı kek yapın yarın da mercimek köftesi veya kısır miss gibi. Bence kısır yapın mercimek köftesine şekil vermek oyalar küçük bebekle
Minigim38 Sanaelpencedurmam kısır daha pratik olur dimi ya o zaman kurabiye irmikli tatlı börek kısır çay yeterli olur mu
OptimusPrime Minigim38 kesinlikle tencerede pişiyor kek gibi alt tarafı üstüne bir puding falan mis gibi tatlı işte.
Sanaelpencedurmam Minigim38 yeterli daha ne olsun. Bugün bana da bebek görmeye gelecek kaynanamın komşusu 100 TL verecekmiş bide eşime sigara 😀 kek yaptım çayın yanına yeter
Deletedmom_106 Minigim38 browni kek akşamdan yap beş dakika da ,havuç tarator veya patates salatası ,yanına da dolma yapabilirsin bi zorluğu yok. Yada mercimek köftesi ..
Minigim38 Deletedmom_106 kahvaltı yapacaklar dolma yenmez sanırım. Mercimek köftesi yapacağım börek aldım kurabiye var bide haşhaşlı irmik tatlısı yaptım pişiyor
Minikpankekim Minigim38 islak kek. Patates salatasi veya makarna salatasi. Kisir. Mercimek koftesi. Borek yada pogca. Islak kek icin cikolasi sos olmasinada gerek yok. Sut seker kakao siviyag ocaga koyup kaynatin dokun ustune cokta guzel oluyo
Minigim38 Minikpankekim börek aldım, kurabiye var birazdan mercimek köftesi yapacağım bide haşhaşlı irmik tatlısi yaptim pişiyor yeterli dimi