Sedanuraydnata Muayenemiz vardı bugün 6 günlüğüz sarılığımız 16 çıktı 😐 yatış yapıldı ışın tedavisi başladı yarın çıkar mıyız 😬 tekrar sarılık olur mu?
Ecocan Sedanuraydnata cnm bizimde o degerlerdeydi isin tedavisi gorduk bizde sabahina yukseldi bidaha da cikmadi cok sukur Allah sifa versin gecer merak etmeyin sabaha yukselir
Pinkmoms Sedanuraydnata bizde 7 günlükken 17 ile girdik 8 saat içinde 12 ye düştü ertesi gün kontrole gittik 11 olmuştu haftaya tekrar baktıracağım umarım yükselmemiştir 😞 hemen düşürüyor ışın tedavisi canım sabaha kalmadan çıkarsınız 🤗
aren61 Sedanuraydnata bızım 16.8dı 4gunlukken yatıs vermedıler bolbol besle emzır dedıler 30gunluguz bugun tam 4kere kan verdık en son 12dı degerımz kontrole gıdecegız ınsallah son olur bıtmıstır dır umıt edıyorum ınsallah tekrarlamaz
Nily Sedanuraydnata ben ilk dogum yaptigin gun soktular o makinaya neye ugradigimi sasirmistim aglmaktan cok kotu olmustum. 😣 Ama geciyor merak etme cok emzir sadece Saat basi uyandir sutunu ver.
Ecocan Sedanuraydnata bende cok agladim anliyorum seni ama inan kalici bisey degil erken teshis olmazsa kotu tehlikeler doguruyomus oyuzden gec kalinmasin diye fototerapiyi yapiyolar rahat ol dicem olmucaksin biliyorum ama bu sabah dusmustir insaallah bebeginizin degerleri
YesimDemirturk Biz 20 değerle yatmistik 5 günlükken 2 gece kaldık 8le çıktık canım o girdiği mavi ışıklı makine saat başı 1 değer düşürüyor merak etme hemen çıkarsınız Allah'ın izniyle
Sedanuraydnata aren61 inşallah canım yatış olması iyileşmesi açısından iyi ama bebeğini bu şekilde görmek çok kötü elinde damar yolu kafasında bant 😓
nurayuzun Sedanuraydnata korkma canım düşer inşallah 24 saat işin alınca... bizde erken doğum oldu sarilik degerimiz 14.3du bi gece işin aldık 10a düştü sonra tekrar 12ye cikti bütün gece yarım saatte bir emzirdm iki günde 9a geri düştü korkma oyuzden
nurayuzun Sedanuraydnata hemen damar yolunu açtılar mi ya bizim hemen açmadılar eğer sıvı kaybı olsaydı belli bi saatten sonra ozaman acicaklardi Allahtan gerek kalmadı
feldspar bizim 5. gün değeri 17,2 idi. ışına girmek istemedik. iki gün yoğun emzirip götürdük düşmüştü şükür. siz ışına girmişsiniz içiniz rahat olsun
Miniktavsan Sedanuraydnata canım bizde 18 ile yatırmıştık sabah gittiğimizde bambaşka bi bebekle karşılaştık rengi değişmiş gözleri açılmış 🤭 allahın izniyle bidaha olmaz sen bol bol besle uyanmasada 40ı cıkana kadar 2 saatte bir besle çok önemli
Sedanuraydnata Miniktavsan aynen canım yaa bende emzirmek için alıyorum 2 saatte bir bembeyaz olmuş oğlum gözleri açılmış çok farklı olmuş inşallah tekrar yaşamayız