Burhanaltintop Hemen emdikten sonra doymuş mu diye mama verdim 120 cc içti daha da aranıyor 3 ay 20 günlük.. zerre kadar sütüm olmadıgı anlamına mi gelir bu?? Ben hep emzirip peşinden mama mı vermek zorundayım
Eslem_Somuncu Burhanaltintop 2 aylik 120 iciyor sadece anne sutu aliyor ama hep araniyor. Taki bir hafta onceye kadar tabi simdide yediremiyorum nazar olsu cocuguma. Tokta olsa araniyolar onu takma sen. Ama emzirdikten sonra o kadar mamayi iciyorsa senden az sut aliyor sanirim
CZB Burhanaltintop benim oğlumda 78 günlük ne yazıkki sadece mama ile besleniyor bende sadece120 cc veriyorum yetiyor demek ki süt az mi geliyor acaba aylık kontrollerinde kilo alımı nasıl aslında doktor söylüyor süt yeterli olup olmadığını
Smiley Burhanaltintop iştahlı bir bebek demekki canını sıkacak bir durum yok ki . 1 meme 1 mama sırayla gidebilirsin
benbet Burhanaltintop Benim beneğimde 3 aylık emdikten sonra ne kadar verirsem hiç hayır demiyo ve üç aydır böyleyiz. Hemşire ilk doğduğunda emzirdikten sonra mama ver içiyosa açtır dedi. Ama ben vermedim. Bu kadar içmesinin açlıktan olduğunu düşünmüyorum. 40 dk emiyor ve 2-3 saat acıkmıyor. Kilo alımı gayet ve bezleri gayet iyi. Eğer bebeğiniz huysuzlanmıyosa bezleri ve kilo alımı iyiyde vermenize gerek yok.
Burhanaltintop Eslem_Somuncu evet ikisini de emiyor bu ara meme reddi basladı ama uykuluyken emziriyorum dakikalarca
Burhanaltintop CZB doktor mamaya gerek yok kilo alımı iyi diyor gercekten de iyi kilosu ama bu durum aç oldugundan baska neyi gosterir ki
Eslem_Somuncu Burhanaltintop mamayi ictigine gore doymuyor canin sen yine gunde iki kez olsun mama ver bak bakalim aliyor mu surekli yoksa retmiediyor
Emine2108 Burhanaltintop doktor gerek yok dedi ise neden veriyor sun bence verme göğsünü sağ bak kaç cc süt çıkıyor
Burhanaltintop Smiley ben bi de hiç bekletmeden sürekli emzirmek istiyodum onda da süt yağlanıp dolmuyo ondan da doymuyor olabilir mi
Smiley Burhanaltintop bilemiyorum canım sürekli emmesi doymadığını gösterebilir. 3 buçuk aylık bir bebek en azından 2-3 saat aç kalabilmesi lazım . Sen takviye yap bence
Seha Eslem_Somuncu bende ilk meme sende mama 2 aylık 90cc veriyorum 3satte bir doymuyor azmi acaba mama veriyorum fazlada verip alışsın istemiyorum
Eslem_Somuncu Burhanaltintop hayir hic fazla degil seninki benimkinden bir aydan fazla buyuk icer onu. 120 bile iciyor 2 aykiklar 3 aylikta 150yi icebilir. Kilosunu 56ya bol bak kac cikiyor
Weewe Burhanaltintop sütüm az gibi geliyordu bana dra söyledim, 3. Ay kontrolümüzde, sütün azsa emzirdikten sonra 120 cc ver, o tokluk 3-4 saat idare eder onu demişti.