[silindi] Kızlarrr aranızda mochi manuel pompayı kullanan varmı? Şuan kızım emmek istemiyor sağıp verince biberonla emiyor bende mamaya başlamak istemiyorum sütüm varken elektrikli pompa var her yerde ugraşamıyorum malum.Kullanıp memnun kalan varmı
aysecikm [silindi] ben kullandım ama bı tarafı emzirirken öteki tarafa taktım akan süt biriksin diye elle sağım çok sütünüz yoksa biraz zor oluyor açıkçası
minikmucizem34 [silindi] mochi vakumluyor sadece ben kullandım bi tarafı emerken bebeğim diğer taraf akmasın boşa diye topluyordum onunla sağma işlemi yapmıyor yani
[silindi] aysecikm sütüm var fakat kızım emmek istemiyor elektrikli pompayla da sürekli uğraşmak istemediğim için bunu önerdi birkaç arkadaşım, yine de buradan fikir almak istedim🌸
[silindi] plakayerli araştırdığımda “naturel vakum ile sağım yapılıyor” olarak bilgilendirme yapmışlar dediğiniz gibi de kullanımı varmış 🌸
aysecikm [silindi] eğer sütünüz varsa kolay çıkartabilirsiniz yani anlık dışarda kurtarıcı olur tabi bı elektrikli pompa görevini görmüyor
zzeynepboran [silindi] tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor elle sağım yaparsanız içine boşaltabilirsiniz. Ben elektrikli pompayla sağarken yada emzirirken diğer göğsüm boşa akmasın diye sütü toplamak için almıştım
[silindi] aysecikm 6.5 aya kadar hep emdi şuan asla emmek istemiyor direkt ağlıyor biberonla sağılan sütü içiyor ama. Dışarıda sağım yapmak için uygun mudur peki?
[silindi] zzeynepboran peki yazdığı gibi naturel vakumla sağma yapılıyor mu önerir misiniz? vakum gücü yeterli midir?
aysecikm [silindi] yani tisortunuzun içine elinize sokup pompalamaniz lazım yani mesela ineklerden nasıl sagiyoruz onun gibi oluyor 😁
[silindi] aysecikm normal yorumlarını okuduğumda hiç bu tarz yorumlar görmedim herkes memnundu.İyiki gözüm kapalı almamışım teşekkür ederim ☺️
Jupiteerr [silindi] ben kullanıyorum gayette güzel elektrikli olanlarla kıyaslanamaz tabikide sadece biraz uzun sürüyor o kadar gögsünüzün doluluğuna bağlı bazen 15dkda 50cc dolarlen bazen 1saatte 20cc dolmuyor. Pompa gibi falan değil siz takıyosunuz o vakumla kendisi çekiyor gayet dısardada kullanıyorum ben lazım olduğunda 🙂 ilk doğum yaptığımda sütümü arttırmak icin almıstım halada haftada bir mutlaka sağım yaparım.
[silindi] minikmucizem34 çok teşekkür ederim herkes bu şekilde yazmış☺️ kendi yorumlarına inanıp iyiki almamışım direkt. Birçok kişi sağım için değil, süt toplamak için kullanıyormuş
[silindi] Femme1 oysaki ürünü satan yerler iki farklı kullanım yapılabileceğini yazmışlar.İnanıp alıyordum ki buradaki gerçek kullanıcı yorumlarıyla vazgeçtim çok teşekkür ederim ☺️
[silindi] Jupiteerr benim de kızım su aralar asla emmiyor ve çoğu zaman dışarıda oluyoruz o sırada elektrikli pompa kullanmak zor oluyor altarnatif olarak düşündüm de burada ki birçok arkadaş sağım için uygun olmadığını belirtti malesef
BynBird [silindi] anlaşılan kimse bilmiyor nasıl kullanıldığını göğsünüzü vakumlatıyosunuz ve vakumlu dururken sık bırak sık bırak yapmaya devam ediyorsunuz yani vakumlu haldeyken içerse yine vakum etkisi yaratıyosunuz internette videoları da var
[silindi] BynBird şuan çok kararsız kaldım 🤔 ürün satış yapan yerlerde de güzel yorumları vardı sağım için ilk çok olumlu geldi bana.Burada post açınca da vazgeçmiştim benim istediğim amaç dışı kalınca malesef.Videolarını izleyeyim teşekkür ederim ☺️
Masalalya1 BynBird [silindi] ben kullanıyorum hatta şuan elimden yeni bıraktım😅 göğsünüzü vakumluyorsunuz sonra sıkıp bırakıyorsunuz bi kaç kez ve süt hızlı hızlı akmaya başlıyor. Ve çok memnunum ben.. kısa sürede memede olan sütünüzü bebeğe ulaştıryorsunuz 🥰