Farahzeynep Kızımın alt 2 dişi 6. Ayda çıktı. Şu an 7.5 aylık, üst ön dişleri beklerken, üst yan dişi patlamış 😂 böyle olan var mı? Üst ön dişleri ne zaman çıktı, yan dişten sonra?
Caglaa Farahzeynep bnmkide öyle oldu . Önce altlar çıktı sonra üst önler kabardı ama yan önlerden önce çıktı hemen ardından 2 ön çıktı. Şimdi alttaki yanlar kabardı onlar çıkıyor
Neslihandagkus Farahzeynep biz de 5.5 aylikkken iki alt dişi çıkarttık yaklaşık 10 gün once de yan dişler çıktı bende çok şaşırdım çünkü ilk kez böyle bir şey gördüm şimdi 7 aylığız insallah en kısa sürede on dişler de gelir yoksa vampir gibi gezecek yavrum 😂😂😂😂
Mirac_21032019 Farahzeynep minik vampirmi oldu 🙈🤣 bizimde alt 2 cikti ustleri bekliyoruz bakalim yanlardanmi cikacak
Can_imin_Cani Farahzeynep sizde belirtiler ne oldu disi cikince bizim 9aya gircek ama dişi kabarmış salya içinde bugünde ıshal oldu ama hala dış yok 🤷♀️
Farahzeynep Neslihandagkus bence bir süre öyle gezecekler 😂 annem bu bebek hep üst damağına parmağını tutuyor yan diş çıkacak diyordu, ben üst önler çıkacak ne yanı diyordum , bugün baktım yan patlamış 😂
Farahzeynep Mirac_21032019 vallahi bizim öyle oldu 😂 üst ön beklerken, yandan geldi 😊 minik vampir olacak kızım 😂 ilk diş çıktıktan sonra peşpeşe geliyorlarmış zaten, sizin de yakındır 😂
Farahzeynep Can_imin_Cani ilk dişi çıktığında patlatacağı hafta ishal olmuştu, diş patlatana kadar devam etti. Patlatınca salya akması gitmişti, bu ara tekrar başladı, bir de üst damağına hep parmağını bastırıp öyle duruyordu 🙄 ama ateş, iştahsızlık, huysuzluk olmadı şükür 😊
Farahzeynep Caglaa bir yandan acısız patlattı diye sevindim, diğer yandan üst önler çıkmadı diye üzüldüm 😂 minik vampirlerimiz 😂😂
Farahzeynep Fulyaxx sizin de alttan önce üst gelmiş 😂 hayırlı olsun yaşı, nice yaşlarını görürsünüz inş 🤩
Farahzeynep Cennetinsusu peşpeşe geliyorlarmış zaten 😍 inş acısız güzelce çıkarırlar. Bizimkinde çok şükür öyle huysuzluk falan olmadı 3 dişte de 😊
Cennetinsusu Farahzeynep İnşallah. 🤲Benim kızım geç çıkardığı için dişi. 15 aylık bakalım ne zaman çıkacak diğerleri. Hepsini biranda çıkarır diyorlar hep şimdilik görünürde bir şey yok 😊
Deletedmom115 Farahzeynep Genelde sıraya uyulmaz bebekler de yani önce alt iki sonra üst iki diye bir şey pek yok elbette olan vardır ama sırasız da çıkabilir.
Farahzeynep Deletedmom115 genelde bebeklerde 4 diş bir arada gördüm bu zamana kadar, beklediğimiz de üst öndü 😂 neyse sağlık olsun
Aybuke-ada Bizde 7 ay 22 günlük olduk ama hiç bir tane bile dişi çıkmadı kaşınıyo dişleri ama hiç bi belirti bile yok 😞
Farahzeynep Aybuke-ada biraz genetikmiş o, sizin ve eşinizin ne zaman çıkmış? Bizimde öyle belirti yoktu, sadece salya vardı, bir de herşeyi ısırıyordu. Birden patladı. Ateş, iştahsızlık, huysuzluk, uykuya direnme falan olmadı hiç 🤷🏻♀️
SukranUras Farahzeynep bizimde öyleydi 😂 sınra onun karşısı çıktı onlar yarıya gelince ortalar patladı öyle hatırlıyorum 👋
Farahzeynep SukranUras bir süre sizinki de vampir gibi takıldı Yani 😂 ön dişler de 8. Ayda patlayacak o zaman 😍