keskebirazuyusam Yagmur_24 valla kilo almak daha zor bacım 😊 yemeden durabiliyosun ama zorla yemek kadar iğrenç bişey yok
Yagmur_24 keskebirazuyusam ya yemek yemeği o kadar çok seviyoeum ki zorla yediğim şeyler 1- kabak 2- taze fasulye 3- pırasa (ilk kez hamileyken yedim ) daha da yemem yani😂😂😂 ama mesela hamburger de mi zorla yiyosunuz ya da patates mesela ben patates havuzunda yüzmek isterim o derece😂😂😂😂 ya müthiş bir şey yemek yemek beni gaza getirdiniz akşama bir mısır prlatayım bari😂😂
MeTeCa Momyyyyy Günde ne kadar su içiyorsunuz? Azaltırsanız yemeğe yer kalır. Hamur işi, beyaz ekmek, reçel, tatlı, fast food hızlı aldırır.
Yagmur_24 MeTeCa hayal ettiğim menü valla keşke o kadar hızlı alsırmasa ben hayalini kutunca bile alıyorum allahım sen büyüksün😂😂😂
keskebirazuyusam Yagmur_24 kız bende bayılırım fastfood yemeye😂 hamburger, pizza, patates kızartması offf bayılırım ama benim metabolizma son gaz çalıştığı için anında eritiyorum
2prnses1prens Yagmur_24 bu bennn aMa ben pırasayıda çok severm 😂😂 özellikle hazıra kondugum yemeklere bayılıyorum hergün biri gün yapsın ve beni çağırsın 😂 hele bide yakın arkadaşımla yanyanaysak offf 😂😂
birkovabirbalik Yagmur_24 kız allah seni kahretmeyyeee canım çekti gidp sipariş vereyim 😂 oysa bugün söz vermiştim kendime beşten sonra yemicektim 😂😂
keskebirazuyusam Elisa0301 aşkım ismimin üstüne tıklarsan görünür normalde ama görememiş arkadaş. Ama bu postun diğer yorumlarına bakarsan tekrar yazdım tarifi🌸
Yagmur_24 2prnses1prens hazıra konunca en mutlu olduğum 2 şey biri kısır dieri mercümenkköftesi of bir de nar ekşisi allah kahretmesin beni ben b…k kilo verirm allahım ya😂😂😂
Yagmur_24 birkovabirbalik ben her gün söz veryorum mesela bugün seda altının detoks çayından içtim ama ağşama mısır patlatacağım😂😂 çünkü diyt kafam bu kadar 🤓🤓
2prnses1prens Yagmur_24 kilo derdim yok ama göbek vermem lazım 😂 ay nasıl canm böyle saatlerce oturup bişiler yemek çekti😂😂
Yagmur_24 2prnses1prens valla hrpsi var bende inşallah düzeliriz de bende de yani bu boğaz oldukça…..