Momyyyyy Kızlar doğumdan sonra beş ay kadar 50 kilo kaldım 6. Aydan sonra birden kilo vermeye başladım ve normalde hamilelikten önce asla kilo alamayan bi insandım bu yaşıma kadar bebeğim çok hareketli kilo vermek istemiyorum iştahımda yok halsiz düşüyorum bi takviye kullanıp kilo alabilen var mı vitamin falan aldım ama pek faydası yok tekrar 50 olmak istiyorum en acilinden taktik verin bana 🥲
sadekahve_bitter Momyyyyy kilo verilseydi istediğin kadar verirdim benden Diyetisyen desteği alabilirsin istersen İştahını belki karadut özü açar çocuklarda açıyor yetişkinde de olabilir
Ecemsultan Momyyyyy hergün yatarken sut ve bebe bisküvisi ye bide 2 bardak su iç yatmadan hemen önce ben almıştım bu şekilde kilo
keskebirazuyusam Yeniden tarif yazmaya üşendim postlarıma bakarsan orda var😊 1 ay içinde 4 kilo aldım yazdığım tarifle
Yagmur_24 keskebirazuyusam ay keşke ben de 4 kilo vererek başlasam😂😂 zayıf olmak da dert tosbik şişkoluk olmak da dert işte😂😂😢😢😢
keskebirazuyusam Momyyyyy evet canım iştahsızlık var bende de. Temizlik takıntım var, zor bi bebeğim var ve artık kolumu kaldıracak gücüm kalmıyordu bütün gün. Bu yazdığım tarifle kilo almaya başladım ve hala devam ediyorum içmeye. Hem psikolojik hem görüntü olarak kendimle barıştım diyebilirim
MeTeCa Momyyyyy Günde ne kadar su içiyorsunuz? Azaltırsanız yemeğe yer kalır. Hamur işi, beyaz ekmek, reçel, tatlı, fast food hızlı aldırır.
keskebirazuyusam Momyyyyy yazayım dur😊 5-6 tane çiğ badem 5-6 tane fındık 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi 10 tane cicibebe 1 tane muz 1 su bardağı süt 1 yemek kaşığı bal Bunları blenderdan geçirip afiyetle iç 😊 gece yatmadan içersen daha hızlı kilo aldırıyor. Hatta gün içinde de bi kere hazırlayıp iç hem gücün kuvvetin yerine geliyor hem misler gibi istediğin kiloya kavuşursun garantili🌸
Momyyyyy keskebirazuyusam ayy ne güzel çok sevindim bende aynıyım malesef bebeğim çok hareketli akşama kadar pilim bitiyo bazen yemek yemeye bile fırsatım olmuyor acil toplanmam lazım tarifini bulamadım ama
Momyyyyy keskebirazuyusam ay ekran görüntüsü aldım hemen çok sağol ben hayatımda kilo aldığımı bilmem hamilelikten önce aşırı zayıftım aldırır mı banada acaba denicem bunu 🥰
keskebirazuyusam Momyyyyy aynı senin gibiydim canım kıyafetlerim pot duruyordu canım sıkılıyordu hep. Hatta bu tarifi 1 aydır memleketimde yaptım eve gelince eşim sana nolmuş böyle 1 ayda dolmuşsun falan dedi😂 inanarak iç emi. Kendini motive et. 1 hafta yaptıktan sonra tartıl kilo aldığını görünce dahada motive olacaksın eminim
keskebirazuyusam Yagmur_24 valla kilo almak daha zor bacım 😊 yemeden durabiliyosun ama zorla yemek kadar iğrenç bişey yok