Twinsmom-- ikiaslanannesi amin canım 26 eylülde gideceğim inşAllah zaman hızlı geçsede gitsem bende öğrensem hemen😅❤️rüyamda hep kızım olduğunu gördüm inşAllah kızdır🥰
MinelMom21 Hayatiseyretmeyegelmisim rabbim sizlere bagislasin canı sağolsun duzelir her şey Allahın izniyle
Deletedmom_70 ikiaslanannesi Gönlünüze göre hayırlı olanı versin Rabbim. Sağ salim alırsınız kucağınıza🤲🏻 Umarım bu dünya da her iki meyveden de tatmış olursunuz ☺️🥰 vefat eden evladınızla Cennette kavuştursun Rabbim🥹
1Umut ikiaslanannesi Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşaALLAH 🤲🏻 darısı başıma olsun inşaALLAH 🤲🏻
ece_arel ikiaslanannesi bende kızımı kaybettim sonra oğlum oldu şuan 18 aylık bende 30 haftalık kız bebeğe hamileyim sağlıkla gelsin bende kız çok istemiştim alla nasip etti birdahada bebek istemem bir koz bir erkek yeter
ikiaslanannesi ece_arel yaa aynı şeyleri yaşamışız resmen 😊 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏻
Balkizlarim Hayatiseyretmeyegelmisim inşallah canım yaaa yavrum yaaa işte çocuk neyın ne olduğunu bilmiyor çok şükür ki bulundu sağ salim yanınızda güvende ❣️🌸🤲🤲🤲