Deletedmom_79 ikiaslanannesi şahane bir yolculuk olsun🫶🏻 detaylıda göründü sanırım zannetmem değişeceğini. Sağlıcakla kavuşun
Fasulye12 ikiaslanannesi sağlıklı bir şekilde doğar bana ilk kızımın kokusunu getirir Yaaaa , yemin ederim gözlerim doldu bu cümlenize. Rabbim sağlıkla mutlulukla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
ikiaslanannesi canparelerim inşallah kolay olur bilmiyorum ya çok korkuyorum iki çocukla nasıl olacak gözüm çok korkuyor. Oğlum aşırı hareketli sürekli kucak isteyen bir bebek 🥺
canparelerim ikiaslanannesi valla benimde gözüm korkuyor aynı benim oğlumda öyle ama Allah dağına göre kar verirmiş, inşallah üstesinden geliriz🤲 Allah yardımcımız olsun🙏❤️
ikiaslanannesi bebegimhosgeldin55_ Amiiin Allah razı olsun sizin evladınızi da bağışlasın inşallah 😍🥰
Hayatiseyretmeyegelmisim MinelMom21 dün gördüm daha iyi olacak inşallah 🙏🥲 çok zayıflamış tedavisi tekrar başlandı herşey daha güzel olacak inşallah 🥲🙏
Twinsmom-- ikiaslanannesi ayy inşAllah benimkide kız çıkar doktorum erkek dedi ama hastaneye yönlendirdi detaylıya emin olamadığı için😂❤️
MinelMom21 Hayatiseyretmeyegelmisim rabbim sizlere bagislasin canı sağolsun duzelir her şey Allahın izniyle
Hayatiseyretmeyegelmisim Balkizlarim daha iyi olacak inşallah 🥲🙏 çok zayıflamış 38 kiloya düşmüş 😔 tedavisi başladı daha iyi olacak herşey Allah’ın izniyle zamana çok ihtiyacımız var 🙏❤️
ikiaslanannesi Hayatiseyretmeyegelmisim Allah beterinden korusun inşallah buna da şükür. İnşallah daha iyi olacak 🌸
Balkizlarim Hayatiseyretmeyegelmisim inşallah canım yaaa yavrum yaaa işte çocuk neyın ne olduğunu bilmiyor çok şükür ki bulundu sağ salim yanınızda güvende ❣️🌸🤲🤲🤲