Mrvcnr Kızlar yakın zamanda vurduran var mı ? Nimenrix in son dozunu vurulacak bebeğim 1 yaşına girdi bugün fiyatı ne kadar oldu?
Bir-prens-annesiii Mrvcnr ben bexseroyu geçen ay 1670 e almıştım ilk dozdu ikinci dozumuzu bir daha ki ay vurulacağız
Mrvcnr Birde devletin vurduğu aşı var bu hafta arasına zaman koyuyorlar mı 1 hafta sonra vurulsun gibi ?
niHanzade Mrvcnr ben de şimdi bunu düşündüm valla😄 ya sağlık ocağındaki aşı arkadaşımın kızında ateş yapmış önemli ve galiba ağır bir aşı. Menenjitin bir önceki dozu da benim kızıma ateş yapmıştı. Araya 1 hafta koyayım dedim kendi kendime
Mrvcnr niHanzade doktor aradı bugün gerçi yetişemedim telefona. Bende 1 hfta ara koyucam eğer hemn yapılması gerekmiyorsa. Devletin ki doğum günü hftasında hemn yapılmalıymış kızamık aşısı ağır oluyor evet. Zaten bnm oğlum aşılarda çok huysuz oluyor ikisini kaldıramaz
guzelannesi Deletedmom_110 daha once yaptirdiniz mi sadece 8 ve 13 aylarda mi olacak. Benim doktorumda 6. Ayda gel konusalim dedi buradaki herkes 3. Ayda vurulmus bizimki mi cok gec anlamadim ki
niHanzade Mrvcnr ben de hemşireye yazdım aynen öyle haftasında yapılacak dedi, ama menenjite 3 hafta ara koy dedi doktoruma soracam çok bence ya
Fulden94 Ben ilk dozu nimenrix ikinci olarak da bexora vurdurdum.. doktorum 2 ay ile ikisinden de 1 er doz vurdurman yeterli dedi. Birini 2 gün önce ilkini 2 ay önce vurdum. 1200 civarındaydı bir tanesi..
Deletedmom_110 guzelannesi kızım 8.13 ayda oldu 5 yaşında suan o zaman b grubu yoktu. Kızıma ne olduysa oğluma da aynı yapıcam hak geçmemesi açısından.
Mrvcnr niHanzade bizde pazartesi sağlık ocağında olucaz aşıyı orda sorucam. 3 hafta derse bir şekilde doktora ulaşmaya çalışıp sorarım çünkü 12. Ayın sonu oluyor 2 aşıyı vurdurupta 3. Yü kaçırmayı istemem açıkçası etkisi olmuyormuş çünkü
Mrvcnr niHanzade sizde bence doktora bir sorun malum aşıyı alıp doktora gidiyoruz geri veremeyizde saklayamayızda zamanında alıp gitmemiz en uygun olanı