Elif6 direnim_ Sen içerik üret postları yönet sorunları çözüme ulaştırmaya çalış, tüm kazançları onlar indirsin. Dalga geçer gibi 😂
Elif6 silaa66 Sen söylemesen bilmiyordum (!) zorunluluğu var demedim. Sonuçta burayı işinmiş gibi özen gösterip çabalıyacaksın. Ve burdaki herkes çocuklu bir anne. Bu emeğin karşılıksız istenmesine lafım.
tekbasimabakiyorum direnim_ vaktin bolsa, çocuklarım büyüdüyse, bir işin gücün yoksa yapabilirsin 😁 sürekli burada takılmak lazım. Neden ücretsiz yapılır böyle bir iş ben de bilmiyorum, bir sürü reklam alıyorlar bence küçük bir mebla da olsa verilmeli
bademli_puding tekbasimabakiyorum boş vaktimiz yok çocuklarımızda çok küçük benim bebeğim 3 aylık olmak üzere çoğu zaman hiç durmuyor sürekli ağlıyor ama biz birbirimizi idare ediyoruz moderatörlük gönüllülük esasına dayalı severek yapıyorum 😊
tekbasimabakiyorum bademli_puding sizin hakkınızı savunuyorum farkındaysanız 😁 ücret almalısınız. Sendikaya baş kaldıran işçi gibi yazdınız da 🤣
1Annevekizi direnim_ çok büyük bir titizlikle seçiliyor. Açtığınız posta ve yaptığınız yorumlara kadar inceleniyor. Yani bi yanda mod kolay secilmiyor o yüzden ücret değil forumu nasil kullandiginiza bağli😀
silaa66 Elif6 Sen söylemesen bilmiyordum öğrenmiş oldun(!) 😁 yapan arkadaşlar çok memnun severek yapıyor bende yaparım mesela severek