Cekiyorum_Gulumse zeytinim_20 bende nisanliyken sinava girip aof 2 sene kazanmıştım ilk sene çok kolay geçtim hepsini. 2. Sene ilk bölümde 2-3 dersim kalmıştı. Sonra hamile kalınca sınavlara gidemedim Mide bulantısından ders falan çalışamadım. Kaldı öylece… keşke devam edip bitirebilseydim..
zeytinim_20 Cekiyorum_Gulumse Sınavlara nasıl çalıştınız çıkmış sorulara mi bakayım kitap fln mi aldınız
Cekiyorum_Gulumse Çalışma şartları iş imkanları hiç Bi bilgim yok🫣 zaten O bölümde çalışmak ta istemem artik. 2.bebeyi doğurdum. İlerde kendi hayallerimde instagramdaki işimi dahada büyütüp küçük Bi dükkan acicam insallah 🥰
Cekiyorum_Gulumse zeytinim_20 kitapları onlar veriyordu zaten burodan oradan çalışıyordum artık verilmiyor mu ?
EndlessLove_ zeytinim_20 bi uygulama indirdim özetleri geçmiş yıllara ait çıkmış sorular vs herşey mevcut. Şimdiden başladım diyebilirim tıbbi terimler çok zor geldi bana Allah tıp okuyanların yardımcısı olsun ezberde yok bende zorluyor. Mecbur geçmem lazım bi dersten kalsam 1180 TL ödemem gerekiyor tekrar o dönem için. O yüzden kalmadan geçmem lazım 🥲
Nursena0606 zeytinim_20 ben de o bölüme başlayacağım bu yıl açıköğretimden. Dediğiniz gibi geçen kpss dönemi çok alım oldu. Biznm okulu bitirmemize yine iyi alım olur diye düşünüyorum. Zor mu nasıl oluyor ben de bilmiyorum
zeytinim_20 Nursena0606 Bişey soracam ya şimdi bakıyorum da şifre politikası 1 Eylül’de yenilecektir diyo o geçti mi diyo ben anlamadım bi türlü orayı nasıl yaptınız e devletten bakınca kaydım olmuş ücreti de yatirdim
Alya-Sena zeytinim_20 bende bu sene bu bolumu istedm de yerlesemedim malesef. Teyzem ve kuzenim calisiyor hastanede isleri rahat poliklinkde olunca sorun yok acil biraz yoruyor demislerdi. Bu yil atamasi cok iyi di ama ben onumuzdeki senelerde bu kadar cok atama yapacaklarini sanmam. Ders olarak tibbi terimler zorlar sizi ama ezberiniz kuvvetliyse kolaylikla gecersiniz
Nursena0606 zeytinim_20 arayıp öğrenseniz daha iyi olur sanırım. Her üniversite farklı bir işlem istiyor.