Bebeğim aşırı hassas ciltli bir bebek.
Doğmadan önce sleppy, prima premuim care, bebem natural stok yapmıştım hep ucuz ucuz bulduğumda her numarasından almıştım özellikle prima.
Hastaneye 1 paket sleppy ve 15 taneye yakında prima premuim care götürmüştüm. Sleppy kullanmaya basladık hastanede ben 3 gece kaldım neyse.
Bebeğimin poposunu mahvettti ilk dr kontrolümüzde pamuk ve prima premuim care basladık.
Evde bir iki kerede bebem natural denedim aynısı yine oldu cocugun poposu kanayacaktı neredeyse.
Prima premuim care ile prima pampers ucuz ucuz buldukca her numarasından aldım bu zamana kadar. Aşırı aşırı aşırı memnunum pampers ve primadan ne sızdırma ne kaka cıkması nede pişik yapmadı ama geçenlerde mama almaya gittiğim zaman primanın fırsat paketi 949 tl olmuş 22 tane pampers 239 tl olmuş🫠 Alırım almasına kendimden kısarım prima alırım ama 22 li bez bir kutu mama parası olmuş 1 kutu mama alacağıma 2 kutu alırım diye düşündüm o bez parası ile
Bana premuim care ve pampers muadili bez önerir misiniz memnun kaldığınız son büyük boy primamızı açıcam sonrası icin bezimiz yok🫣