Oglusum5357 Gerçekten bu zamana kadar olan sendromların hepsi boşmuş arkadaşlar 4 yaş benim hayatımın en zor dönemi sanırım aklımı kaybetmeme ramak kaldı sorun bende mi? Yoksa 4 yaş gerçekten bu kadar zor mu? 🥺
Aslananne1 Oglusum5357 bunların sendromu niye bitmiyor 4. Ay atagi 8. Ay atagi 10. Ay atagi 1 yaş atagi 2 yaş sendromu 3. Yaş atagi 4. Yaş atagi daha dis ataklarını saymıyorum bile kafamız ne zaman rahat edecek 😧😧😧
Tatlican Oglusum5357 Bizimde zorlu ve uzun sürüyordu yasina gelmeden 2 3ay once basliyordu huzursuzlugu
Eminos Oglusum5357 buyuk oglumda hic sendrom yasamadim ama kucuk de 2 yas cok aglak sendrom diye adlandirmiyorum buyuyor gececek diyorum hep
Linam54 Aslananne1 hic birzaman ☺️☺️☺️ bende iki erkek bir kiz var. Büyüm oglum bugün 9 yasina girdi. Öteki 7 bucuk yasinda kizim da dün 6 aylik oldu. Ben bol bol yaşiyorum bu ataklari sendromlari… Ama olsun insan alisiyor zamanla… Sagliki olsunlar da. Gelir gecer bunlarin hepsi… 🤪🤪🤪🥴🥴🥴🥴🥳🥳
Oglusum5357 Aslananne1 maalesef o rahatlık artık yok sanırım varlıklarına çok şükür ama korku ve tedırgınlık hep artk
annekuzusu__ Aslananne1 15 aylik geceleri sürekli uyanıyor gündüzleri sürekli mizmiz kucak istiyo ısırıyo atak mı bu
Aslananne1 annekuzusu__ 15 aylık bebem şuan deli gibi uykusu var ama uyumamak için direniyor çığlık çığlığa ağlıyor babası kucağına aldı sakinleştirmek iicn saat olmuş 1 hala uyumadik🙄🙄🙄😟 benimde oğlum beni isiriyor Bn disleri ağrıyor diye düşündüm ama atak ta olabilir malum bunların atakları bitmiyor 😄
aylizinannesiii Oglusum5357 üç yaşinda tam ama tam bir ağlak sabah kızımdan önce uyandım diye ağladı bir saat tekrar yatağa yattım ve onun bana günaydın demesini bekledim öyle sustu ya Allahhh 😅😅😅
snyck Oglusum5357 bi 7.ay atağında zorlandım birde bu 4 yaşta gerçekten çok çok zor geliyor herseye verecek cevabı var hicbirsey beğenmiyor istediğini yaptırana kadar ısrar ağlama tepinme…
elfhuma19 Oglusum5357 4.5 yaş ama kafayı yemediysem daha yemem 2.çocuk aklımdan bile geçmiyor düşünün
iki_prens_annesi_ Oglusum5357 3 buçuk yaşında şimdiden kök söktürüyor bide küçüğü var 7 buçuk aylık oda atakta annemi aglatiyolar söyleyeceklerim bu kadar