Nuray41 Sevgili anneler emziriyorum ve kilo veriyorum kilo aldırıcı taktik istiyorum 43 kiloya düşmüşüm boyum 150 iki kziim var biri 27 aylık biri 7 aylik
Snp57asel Nuray41 kız sen sasirdn mi ne güzel işte bende tam tersi alıyorum sonra nasil verecem kara kara düşünüyorum valla
Benisahtesevme2 Nuray41 boyuna göre normal aslında ben yetmıs boy altmış kılodayım ama spor ıle destekleyip yedıgıme eh işte dıkkat etmeye çalışıyorum 😂
Tatlican Nuray41 Gücün yoksa bilemem tabiki ama ben 36 yasima kadar 170 boyla 42 kiloydum size moral olur belki
Feraye_ Nuray41 boyumuz hemen hemen aynı bende 48 kg alamıyorum bı turlu ya bide benim goguslerimde kuculduler sizdede öylemi 75 bedeni doldurmwiyom 😐😂
Yagmur_24 Snp57asel ahah ne dertler var yaaa rab dicem ama kız da haklı 43 kilo nedir gücü bile olmaz insanın 2 bebek çok sıkıntıdadır ama ben de biraz sağlıkla kilo versem keşke benden gitse ona gelse🥺🥺🥺
Snp57asel Nuray41 alırsın anacım zamanla valla kilo birden alındı mı vermesi çok zor oluyor sen 2 çocuğa rağmen böylesin yanii Allahin sana bi lütfü o hiç bozma :))))
Nuray41 Snp57asel aynen iki çocukla daha çok veriyorum sanırım ama bekarken de böyleydi bünyem hep zayiftm
leopar Nuray41 bu ben 😂😂gecen güm diyetisyene gittim 🤨alamıyorum ya çok sinirleniyorum. BU duruma vermek isteyenler gibi almak isteyenler var 😂neden almak isteyince millet yorum yapar anlamıyorum bana hep öyle yaparlar ne yapacan kiloya gibi gibiii
keskebirazuyusam Profilimde yaptığım yorumlara baksana canım orda tarif var. Yazdığım tarifle 1 ayda 4 kilo aldım, ama hergece düzenli iç kesinlikle kilo alırsın
Feraye_ keskebirazuyusam birşey sorcam size diğer akradasa da sordum goguslerinizde kucukmuydu zayifken bı ben mi böyleyim 75 bedeni dolduramiyorum kiko alinca goguslerinizde büyüdü mu bende şuan zayıfım tarifinizi uygulasam alirmiyim😐😂
leopar Feraye_ ben 2 yıl önce gene gittim 5,6 kilo aldım özel mamayla hamilelikten dolayı verdim sonra malum benimde 2 çocuk peşlerinde koşuşturmadan verdim işte bu sefer mama yazmadı diyet verdi olmasa gel mama başlarız gene dedi
Nuray41 Feraye_ benim göğüslerim hep küçüktü ama sanki kilo alınca onlar da dolmuştu gerçi en son kilo aldığımda hamileydim o zaman mecbur dolmuştu 😀
leopar Feraye_ alınabilir ama devlet %80 karşılıyor eğer rapor olarak yazılsa siz alırsanız pahalı oluyor