Serraahmet53 Merhaba kızlar. Daha yeni Manuel ehliyete yazıldım. Yalnız hiç şoför koltuğunda oturmadım. 🙈 Direksiyon derslerinede henüz başlamadık. Sizce nasıl zormu manuel araç sürmek sınavı geçebilicekmiyin
Nursohtorik Serraahmet53 imkanınız varsa bol bool araba kullanın, sadece kurs ile kendinizi sınırlamayın. Heyecanı üzernizden attınız mı zaten devamı gelir. Başarılar 🙏🏻🌸
DunyamMavi Serraahmet53 ben manuel aldım hiç zorlanmadım yollardır kullanırım ilk 4 arabam Manueldi 5. Otomatik oldu. Ama otomatik bi başka konformuş orası ayrı 😍 ama yine de vitesli araba kullanmak da çok keyiflidir.
Serraahmet53 Kzmoglum inşallah canım hiç kullanmayı bilmiyorum sıfırdan öğrenicem. İnşallah kolay öğrenebilirim herkes manuel zor diyor o yüzden biraz tedirgin oldum
2balkiz Serraahmet53 Manueli öğrenirsen otomatik oyuncak gibi gelir zaten. İkisini de kullanabilmek daha iyi mecburi durumlarda
Cilekkizannesi Serraahmet53 insana bilmediği zor gelir zaten. Fıtrat öyle. Kullandıkça araba elin ayağın gibi oluyo. Yeterki iste. İnsanoğlu nun isteyince yapamayacağı bişey yok bence.
Serraahmet53 2balkiz o yüzden zaten manuele yazıldım. Otomatik kolay önemli olan zoru başarmak inşallah ben de başarabilirim 🙈
Mdkakam113 Ya bende kararsızım yazılmakta 1 yaşında bebek de var evde nasıl çalışacağım felan bilemedim
Serraahmet53 Mdkakam113 valla canım erteleme hemen yazıl bence. Benim 20 aylık kızım ve 4 aylık oğlum var onlarla göze aldım
Serraahmet53 Kzmoglum mantık işi tabiki birazda pratik yapmak gerekiyor. Ama sıfırdan öğrenceğim için o korkutuyor beni birazcık
Serraahmet53 Nursohtorik haklısın canım ama kimiside kurs dışında başka araba sürme sınavda karıştırabilirsin diyolar
Bebitom_3 Serraahmet53 bence sıfırdan öğrenmek daha iyi ben az kullanıyordum kursa gittiğimde hoca İstanbul şöförleri gibi kullanıyorsun diyordu. 10 yıl manuel kullandım. Sonradan eşimin ısrarıyla otomatiğe geçtik
Nursohtorik Serraahmet53 Ben ona inanmıyorum araç hakimiyetiniz daha çok gelişir ve genelde de sıfırdan başlayanlar için kursların dersleri yeterli olmuyor malesef. 🫠
Dfncgdm2022 Serraahmet53 manuel aldım canım ☺️ilk surerken heyecan yapıyorsun ama gercekten kolay ogrenılıyor bırde bu surecte hocada onemlı benım kurs hocam cok ıyıydı her seyın pratıgını ogretırdı inşallah sende alırsın canım
Nilist Bana zor gelmişti manuel. Otomatik almıştım. Manuel tabi daha iyidir ama ben alamayacağıma emindim 😁
Ozgee59 Serraahmet53 bende manuel kullanıyorum ilk defa kursta öğrendim kullanmayı hiç zorlanmadım ilk seferde de geçtim. Aktif olarak iki senedir kullanıyorum araba. Kullanırken ne yapmam gerektiğini bile düşünmüyorum artık otomatik ayaklarım yapıyor herşeyi sanki 😄 pratik yapınca manuel otomatik farkı yok bence ikisi de kolay.
Serraahmet53 Bir-prens-annesiii 7.500 tl yazıldım ekimin ilk haftası yazılı sınav olucaz bakalaım süreç nasıl ilerliycek