aylizinannesiii Sendeo şikayet hattı numarası olan var mı artık on gün oldu yüz tane kayıt açtık ne Dyson ilgileniyor ne sendeo bıktım artık nereye bildiricem kızlar
sezer2022 aylizinannesiii bende aynı sıkıntıyı yaşadım sonra kargocu gelince bütün hıncımı ondan çıkarttım ama ‘abla ben çalışan bile değilim yardıma gittim demişti 🤦🏼♀️
hunilimomy aylizinannesiii kargo teslim edildi mi gorunuyor peki gec teslimat yapıyorlar baya çünkü tek görebildiğimiz şey yolda kötü yola mi düştü nerde bilemiyoruz hic detay vermiyorlar
aylizinannesiii noluyasanagenemiros sağol bacım Google’a yazmaz olur muyum o şikayet hattı hiçbir işe yaramıyor ben müdürlüklerin deponun filan bilen var mı diye sordum
aylizinannesiii hunilimomy valla yolda ama hangi yolda çaldılar mi kırdılar mı en son Dyson ı aradım onlarda aramış götürün artık kargoyu diye şoktayiz bizde diyor
aylizinannesiii Tosbaninannesi yok canım ya Dyson bile arayıp ihtar vermiş götürün kargoyu diye bunlar oyalıyor sendeo pişmanlık valla ya
noluyasanagenemiros aylizinannesiii bende e bebekten beşik sipariş vermiştim. Kargo anlaşmaları sendeo ydu geldik biz kapıyı açın falan dediler kapıyı açtım yarım saat oldu gelen yok.1 saat oldu gelen yok adam hala araba da kargo arıyor. Meğersem kargoyu şubede unutmuşlar 🙄🤣🤣🤣
hunilimomy aylizinannesiii sendeo gercekten insanin biktiracak cinsten yani bu kadar kaliteli markalar neden böyle guvensiz kargo şirketleriyle calisir anlamış değilim bir zamanlar e bebekte onlarla çalışıyordu illallah etmiştim bi mama gelene kadar 2 kutu mama almistim eczaneden gelene kadar
aylizinannesiii Tosbaninannesi ihtar uyarı yollamış Dyson gönderin kargoyu diye kargoya bişey mi yaptılar acaba ya
aylizinannesiii sezer2022 ah o mesaj gelse onada razıyım hala yolda on günlük yol masallah Dyson firması aramış kargoyu sahibine götürün diye dağıtıma çıkardık diye yalan söylemişler onlarada dua ediyorum ki inşallah teslim edildi demezler yalandan mahvolurum
orkideSeverim aylizinannesiii aylizinannesiii tüketici haklarına şikayet edeceğinizi söyleyin (getirmezlerse kaybolursa vs tazminat davası açabilme hakkınız olabiliyormuş ) ayrıntılı bilgisi olan inşallah bilgilendirir ama siz şikayetçi olacağınızı söyleyin mutlaka