Nurxxx Esinizi arzulamiyorsunuz ben mesela eşim bana karşı daha tatlı romantik konuştuğunda onu Gercekten özlüyorum ama o gün hep isle ilgilenmiş benimle vakit geçirmemişse benim de içimden gelmiyor bizim aramiz çocuk olduktan sonra daha da heyecanlı oldu
Balkuzum_12 Nurgencc Ah kader arkadaşım bende aynen böyle düşünüyorum bi kerecik hissetseydik ölmeden🙈😂 gözümüz açık gitmesek bari🤭 hakkınızda hayırlısı olsun günün birinde kararınız değişirde tekrar evlilik düşünürseniz herşeyi dibine kadar yaşarsınız inşallah 🤲🥰
Balkuzum_12 O1Anne evet ilişkide özgüven de çok önemli ama kaç yıl oldu utanma duygusunu bile aşamadım. Kendimi hiç rahat bırakamıyorum. Karanlıkta bile hep tedirginim. Ben artık sorunumun psikolojik olduğunu düşünmeye başladım evlilik öncesi kendimi koruyacağım diye fazla kapattım şimdi de açılamıyorum
O1Anne Balkuzum_12 açıl rahat ol kocan karşındaki helalin sonuçta ayıp değil günah değil böyle utangaç ve çekingen olursan eşinde hoşlanmaz bu durumdan herşey senin elinde unutma🌺
1gulceninannesi Balkuzum_12 ben de 3 yıllık evliyim hiç kendimi rahat bırakamazdım. Hiç ilişki sırasında orgazm olamazdım eziyet gibi gelirdi. Doğumdan sonra bilmiyorum nasıl oldu kendi kendime dedim gelmişim 30 yaşına herkes yaşıyor şu duyguyu benim neyim eksik?? Gaza getirdim kendimi biraz uğraştım. Eşimle konuştum birbirimizi yönlendirdik. Hoşuma giden şeyleri zamanla keşfetmeye başladım onun da daha çok hoşuna gidiyor artık eskisine göre. Yani konuş her şeyi dene çekinme. Zamanla insan daha rahatlıyor bu konuda.
Balkuzum_12 O1Anne evet eşimin gözünde yontulmamış odunum. Erkek olsam karşımdakinin böyle olmasını bende istemem yani. Onun içinde ayrı üzülüyorum kafama takıyorum. İstek arttırıcı kullanırsam bütün hormonlarım harekete geçer bende canlanırım belki💃😁😁
Sum28 Balkuzum_12 https://instagram.com/psk.ebrukaya?igshid=MzRlODBiNWFlZA== bu doktoru takip et öne çıkanlar oku muhakkak … Ve takipte kal soru cevap kısmında istediğini bulacaksın
O1Anne Balkuzum_12 bence ona bile ihtiyacın yokta neyse kullan bakalım dediğim gibi kendine bakım yap eşine cilve yap sürekli onu düşün faydası olacaktır 😊
Balkuzum_12 Sevdimbaknehalegeldim evet yapıyo sadece kendini işini görüp kenara çekilmez karşılıklı olmasına önem verir ama ben ruhsuzum hissizim