Zehra1908 Oğlum 18 günlük kolik dedi doktoru günlerdir uyku uyumuyorum asla uyumuyor çok huzursuz sürekli memede durmak istiyor ne yemek yiyebiliyorum ne tuvalete gidecek vaktim var her şeyi deniyoruz ılık duş kiraz çekirdekli kemer nurse harvey damla hiç bir şey fayda etmiyor ben kendim rezene kimyon çayıda içiyorum Aklıma ana kucağı geldi belki o bir işe yarar diye sizce manuel olanlar var ya şu tüm ınfluceların alıp övdüğü babybjörn muadili o mu kolik bebeğim için iyi olur elektrikli olanlar mı deneyimli anneler bana yazabilir mi lütfen
Kzmoglum Zehra1908 ana kucağı yerine uyutma salıncağı al eger butcen uygunsa çok daha etkili ve eskiden tavana takılan besik görevini görüyor benim.oglumda durmuyordu ise yaradı
Kuzum11 Benimde bebeğim öyleydi ne yalan söylim damlaların hiç faydası yok sürekli ağlıyordu, biraz hamak rahatlattı, bizi
Reyhaneksi Biz serina 2 in 1 aldık ordaki titresimi ile rahat ediyordu tavsiye ederim bizim bebek büyüdü gerçi kilerden bulabilirsem size uygun fiyattan yardımcı da olurum
Tugce0142 Zehra1908 bende danışmadım canım Yenidoğandan itibaren kullanılıyor üzerinde yazıyor eczaneye sorduk kullanabilirsiniz iyi gelir zararı yok dedi
hayalperest2310 Zehra1908 valla bize çok iyi geldi tek uykuya gecirebildiğimiz ve sakinleştiği yer oldu ana kucağı aldık durmadı beş aylık zaten 6 aylık olsun uyku eğitimi vercm ilk günlerde keşke alsaydım
120720 Zehra1908 Benim kızda kolikti ne çektim ben anılarım depreşti birden 🫠 Gaz damlaları vs. Hiç biri bir işe yaramıyor ana kucağıda bizde titreşimli müzikli falan vardı o çok işime yaradı benim onun titreşimiyle duruyordu sadece tavsiyem o tarz bişey alın
UykuyaHasrett Zehra1908 aslında bebekten bebeğe değişiyor bu ana kucağının işe yarayıp yaramaması mesela biz daha doğmadan önce almıştık elektrikli ana kucağını sonra kolik olduğunu öğrenmeden de kullanıyorduk az az almışsın diye kolik olduğunu öğrenince daha fazla kullanmaya başladık ve bizi daha da olumsuz etkiledi kesinlikle iyi gelmedi öylece kenarda boş boş duruyor bizimkisi kucağımızda ileri geri yaptığımız hareketlerle susuyor örneğin.Bebeğinize iyi gelecek mi önce ona karar verin derim yoksa bizim gibi kenarda bekletirsiniz