MademoiselleZengin55 Güzel anneler merhaba ☀️ bebeğim 15 aylık aşısı olmasına rağmen rota virüsüne yakalandı 🥺 aşımız olduğu için evde bağırsak düzenleyicilerle ve sıvı takviyesiyle ilerliyoruz.Var mı başına gelen?Ne kadar sürede atlattınız eğer başınıza geldiyse?
Birprenscik MademoiselleZengin55 canım çok geçmiş olsun benim oğlum oldu hastaneden bulaştı bronsitten dolayı yatarken hem ishal hem kusma vardı hastaneden tam tedavi olmadan çıktık evde bağırsak düzenleyici verdik sıvı takviyesi yaptık sonra hidrosefali hastası oldu 😞 virüsten sonra
sadekahve_bitter MademoiselleZengin55 rota değilde hastane virüsü kapmıştık 25 gün ishalle savaştık Probiyotik eksik etmeyin geçmiş olsun
kibele1923 MademoiselleZengin55 benim kızım 4 buçuk sene evvel 2 aylıkken yakalandı daha çok küçüktü mecburen hastanede yatırmıstık 2 haftada anca düzeldi. Daha büyük çocuklara evde tedavi veriyolar bol bol su ve bağırsak düzenleyicilerle atlatılıyor. Sizde çabucak toparlanırsınız inşallah
Seydameva MademoiselleZengin55 valla çok geçmiş olsun diyorum bu hastalık aşılı aşısız bulaşıyor be 13/14 gün sürüyor yani bu hastalıksa diğer hastalıklar asla hastalık değil bence
MademoiselleZengin55 Birprenscik Teşekkür ederim canım, bizde elimizden geldiğince sıvı vermeye çalışıyoruz ama işte çocuğun onu bile içecek hali yok.Hakikaten çok zor çocuk hastalığı 🥺
Mervetnl Birprenscik rotadan sonra nasıl hidrosefali oldu? Nasıl bir bağlantı varmış ki aralarında ilk defa duydum o yüzden soruyorum. Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻
Birprenscik MademoiselleZengin55 rica edrm canim oyle olur ben o zaman emziriyordum ama yine yetmiyordu
MademoiselleZengin55 Birprenscik Depremden sonra daha da artmış vakalar.Bizede doktorumuz önerdi,iyi ki de yaptırmışız yoksa hepten perişan olurdu çocuğum 🥺
Birprenscik MademoiselleZengin55 aynen iyi yapmışsınız benim kaldığım hastanede aşısı olsa bile virüs olan bir çocuk vardı
Sinemeyra 2 aylığız bizde damla ve bol sıvı 1 gecede hastanede yattı 11 gündür isal yarın kontrolü var
MademoiselleZengin55 Sinemeyra Çok geçmiş olsun size de .Daha çok küçükmüş 🥺 inşallah tez zamanda toparlar kuzucuk.
MademoiselleZengin55 sadekahve_bitter Teşekkür ederim, kullanıyoruz probiyotik.Bi de işte entorogermine kid ve bi tane daha bağırsak düzenleyici yanında.
Birprenscik Mervetnl Allah razı olsun. Galiba virüs beyni etkilemis kimi çocuklar atlatır kimisini etkiler dedi çok savaştı en sonunda pes etti rahmetli oldu😞
MademoiselleZengin55 kibele1923 İnşallah canım,çok teşekkür ederim 🙏🏻Size de gelmiş geçmiş olsun.Başka bir hastalığa çevirmedi değil mi?
kibele1923 MademoiselleZengin55 çok teşekkür ederim. Yok yok çevirmedi çok şükür zaten benim kızım o zamanlar daha küçük olduğu için sıvı alması için hastanede yatırdılar bu sıvıyı karşılayamaz dediler serumlar falan öyle atlattık şükür. Size de çok geçmiş olsun ❤
muratnannsi Birprenscik başınız sağ olsun cok üzüldüm :( kac aylıktı yavrunuz acaba:( RAbbim sabırlar versn sizlere
MademoiselleZengin55 Seydameva Seydameva Çok teşekkür ederim 🙏🏻15 aylık benim oğlum.Ateş,kusma vs bir sürü şey yaşadık ama bu 2 günde bizi mahvetti.Umarım tez zamanda atlatırız 🙏🏻
Seydameva MademoiselleZengin55 umarım inanın felaket iki çocuğum aynı anda oldular Allah düşmanıma bile vermesin