gly57 Ballilokmam5 4.ayds oldum. dün olmam lazımdı olmadım 🙄 ara lekelenme olmuştu birde. doktorumda 6.ayına kadar olursun demişti. dediği çıktı
busra2709 Ballilokmam5 ben 40 çıktıktan 1 hafta sonra regli oldum yani lohusalik bitti 1 hafta sonra regli oldum şuan hala olmadım bebeğim 4 buçuk aylık
Ballilokmam5 Normalde reglim çok ağrılı geçerdi ve herkes doğum yapınca geçer derdi. Ağrısı geçen var mı aranızda
_Pnr_Kmrc_ Ballilokmam5 benimde inanılmaz ağrılı geçerdi doğum öncesi 40 gün önce doğum yaptım doğumdan 36 ıncı günde adet oldum ve ağrısız geçiriyor ilk reglim diyemi bilmiyorum ama inş böyle devam eder ağrısız çok rahatmış💐🫣
Ruzgarperisi Ballilokmam5 2 ay 10 gün sonra oldum . Hemde bir ayda iki kere.10 gün arayla. Belki bir sonraki adetten sonra düzene oturur. Şuan bebeğim 3 ay 7 günlük.
minislerin_annesi Bende doğum yapalı 2 ay oldu ama hala olmadım sütümde yok emziremiyorum normalde emzirmeyenler daha çabuk regl olmuyor mu
sedasayan1111 _Pnr_Kmrc_ ay inşaAllah gerçekten fazla kanamam oldu onun haricinde ilk defa adet olduğumu anlamadım Allahim bismillah inşaAllah artık hep böyle devam eder 😂🙏
Gulay1 Ballilokmam5 8 ay sonra oldum normalde hiç regl ağrısı çekmezdim doğumdan sonra ilk reglimde hastanelik oldum çok ağrım oldu sonra bir daha öyle bir ağrı yaşamadım
Selma659- Gulay1 olmadan önce kaç gün beklediniz. Ben olcak gibiyim ama bel karın ağrısı var olamadım bi türlü İki gündür bekliyorum
Selma659- Mercosey bende de 4 ay sonra şuan olcakmışım gibi bel karın ağrısı var ama bir türlü olamadım. Sizde de böyle mi olmuştu Kasıklarıma bile vuruyor ama hiç bişey yok 2 gündür bekliyorum