Theodora Aslanim buna inananlar var ve sizin bu yazdiginiza da muhakkak inanan cikacaktir. Şaka gibi😶
Aslanim Theodora Gönderimin neden silindiğini anlamadım. Başlıkta bir soru sorulmuş ve ne kadar ironide olsa bir cevap verdim. İlginç
Cennetkokulum___ Theodora Aman Allah korusun 🤲 ne zamandır yorum yapıyorum bu tarz postlarda hiç mi görmediniz 😅
DerinTuana kanalizereis ama asgari ücret şuan kaç para haberin var mı? Eskiden olsa 2 asgari ücrete alamazdın şimdi 2 asgari ücrete aldın Eşiniz cidden ekonomi profesörüymüş😁
Cennetkokulum___ DerinTuana hahahah belli bir kesimin kafası hep böyle çalışıyor ünlü ekonomist bey haricinde o daha çok böyle inandirmis ama paralar cebe 😅
DerinTuana Cennetkokulum___ enflasyonun ne oldugu gün içerisindr prime time da her aksam anlatılmalı diye düüsnüyorum.Cidden vatandaslar bu konulara cok uzaklar ve inanıyorlar.
Bugleminannesi28 silaa66 sjsjsj bu yorumu yapan var mı diye bakıyordum rastladım şimdi en güzel cevap🤣
O1Anne gazozolmaefsaneol gül gibi geçinenler fenomen tayfa ve ünlü camiası memur maaşı asgari ücretle eş değer nerdeyse bu gidişle fenomen olmaya karar vericem bende 😁😁
Tosbaninannesi mom-1 7 ay sonra kredilerimiz bitecek inşallah diye umut ediyorum 😅🙏🏼 eşim tek başına düğün yaptı ailesi bir kuruş destek çıkmadığı için çok borcun altına girdik biz 😐
mom-1 Tosbaninannesi ooff off bizde o tarz bi borç yok eve aldıklarımızla dısarı cıkıp gezdiklerimizle eksilerden kurtulamıyoruz allah yardımcımız olsun