Tsbra Evolvia ar mama kullananlar memnun musunuz acaba bebeğim çok kustuğu için 40 günde 700 gr almış bende bu mamaya geçtim ama kilo aldırıyor mu acaba bilginiz varmı
Dgsvgbrs Ben kullanıyorum ama kilo aldırıyor diyemem hiçbir mama için bunun içinde Palm yağı yok o yönden güzel bide çok idrara çıkarıyor çocuğu bağırsakları çalıştırıyor galiba
begumlinaa Dgsvgbrs merhaba manayı nereden aldınız acaba ben bulamadım hiçbir yerde internetten de almak istemiyorum
begumlinaa Dgsvgbrs ar mama özel mama olduğu için sadece eczanelerde satılıyormuş güncel fiyatı 495 tl
Bbsraa28 Evolvia pişmanlık.. her bebek farklı tabi ama ben mamayi hazırlarken kusasım geliyordu kokusundan 1 hafta kullandım bebeğimin ici dışına çıktı kusa kusa kilo alimida gerilemişti hemen kestim
begumlinaa Bbsraa28 5 gündür kullanıyoruz bir sıkıntımız olmadı çok şükür ama ben hipp ile karışık veriyorum 2 kaşık hipp 2 kaşık evolvia
seymabal Benim bebeğimde reflü var doktor tavsiyesiyle Evolvia AR kullanıyoruz. Çok memnunuz. Neredeyse her yediğini çıkartan çocuk şimdi belki haftada 1-2 defa anca kusuyordur. Kilo alımıda gayet iyi gidiyor bu ay 900 grama yakın kilo aldı.