Benim bebeğim de ilk 3 ay çok gazlıydı 5 aylık oldu. Hala kucağımda pat patlayarak uyutuyorum. Kesinlikle ayakta uyumuyor. Bi kere denedim gerçekten 2 saat ağladı. Ha dalar ha dalar derken 2 saat geçmiş, inanamadım. Çok üzüldüm. Hala kucağımda uyuyor, geceleri hep emmeye uyanıyor. Bazen 3-4 gibi bi uyanıyor saatlerce uyumuyor. Onun uyuduğu saatte de benim kahvaltı yapmam falan gerekiyor yani uykusuz kalıyorum. Ama şunu anladım bebeği kabullenmek lazım. Kabullenince rahatlık geliyor. Ben öyle yaptım. İlk 3 ay resmen kabullenemedim, hep ağlayacak mı hiç durmayacak mı ben bi rahat yemek yiyemeyecek miyim diye o kadar ağladım ki😂 Ama kabullenince rahatlık geldi, evet büyüyene kadar rahat yok, günlerimi artık böyle geçiriyorum. Benimki de arabada pek uyumaz hatta sevmezdi bile, gazlı olduğu için öyle yeni yeni alışıyor. Ama gözlemlediğim ne kadar sık binerse o kadar alışması kolay oluyor. Şu bebek arabası minderlerinden aldığımdan beri arabayı daha bir seviyor kısa kısa da olsa uyuyor. 100 kez atacağını bilsem de 100 kez tıkıyorum o emziği ağzına. Sonunda emip uyuyor😂 Çok zor çok sabır istiyor her şey. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki🌸🙏🏻