Minik_kuzucuk_ AliDemirinAnnesii şu an hiç burada ki fiyatları bilmiyorum okulları tek tek aramam lazım gerçi dediğiniz gibi öncelik iyi olması onun için açtım bu postu. Siz Diyarbakırda mısınız
AliDemirinAnnesii Minik_kuzucuk_ Evet canım eşimin görevi sebebiyle yeni geldik. Oğlum kreş döneminde değil. Oyun grubu için bakındım ben sormuşken kreşi de sordum. Hiçte uygun fiyatlı değil. Gerçi artık ne uygun ki.
Minik_kuzucuk_ Daha önce açılmış başlıklara baktım ama eski olduğu için bi bilgi yok. Lütfen yardım 🥲
Minik_kuzucuk_ AliDemirinAnnesii peki oyun gruplarının fiyatları ve yaş aralığı nedir öğrenebilir miyim
AliDemirinAnnesii Minik_kuzucuk_ 18 aydan itibaren alıyorlar. Ebeveyn eşlikli şekilde. Haftada bir gün 1 saat aylık 2500 TL. Bana fazla geldi kayıt yaptırmadım o yüzden. Hem bir gün hem de bir saat.
Minik_kuzucuk_ AliDemirinAnnesii ooo çok pahalı 😳 haftada bir ve 1 saatlik bu kadarsa tam gün kreşler ne kadardır Allah bilir 😓 çok teşekkür ederim 🌸
AliDemirinAnnesii Minik_kuzucuk_ tam gün de 10 binden başlıyordu en düşük sorduğum yerlerde servis dahil değil
Minik_kuzucuk_ AliDemirinAnnesii rica ederim bize hem çok uzak hemde bi kaç ay sonra gideceği için şu an düşünmüyoruz
Berii Minik_kuzucuk_ merhaba hangi bölgede aradığınız da önemli Diclekent villalarında kreşler çok ama en uygunu 4 bin fiyat vermişti 2 ay önce 10 bin tl de kırtasiye ücreti istemişlerdi