Fusunf Annonimm Ilgaz Ocak bu şekilde ise evet malesef ilerde çocuklar dalga geçebilir bunun önüne geçemezsiniz üzgünüm ama değiştirme gibi durumunuz var çok takıyorsanız bu durumu değiştirin ismini
Leleyumurta Annonimm ya kuzum sen geçen de post açmıştın bebeğinin ismi gayet güzel yahu üç beş cahil akrabanın sözüne ne bakıyorsun
MotorcuAnne Annonimm Aslında isim çok güzel. Çevrenizdekilerin beğenmeme sebebi soy isimle birleşince ortaya çıkan durum. Yani isim ve soyismi peşpeşe söyleyince gerçekten de olmuyor
cahillesohbetikestim Çocuğunuzun ismini siz mi beğenmiyorsunuz yoksa çevreniz mi ? Defalarca aynı postu açmışsınız. Eğer çevreniz beğenmiyorsa bunda bu kadar büyütülecek bir şey yok herkesin kendi tercihi beğendim koydum diyip kestirip atabilirsiniz. Yok kendiniz beğenmiyorsanız değiştirin ismini sizde rahatlayın cevreniz de
nkizilates Annonimm ne var isminde ben bişey göremedim açın kendi götünüzü gülün deseydin mallar ya sinirim bozuldu
AgentMom Bence kafaya takıp sürekli post açacak bir isim değil. Beğenmeyenlere de siz doğurun daha güzelini koyum dersiniz. Biz babasıyla severek koyduk deseniz kimse lafını edemez. Ya siz beğenmediniz bahane üretiyorsunuz gibi duruyor. Bence gayet güzel kulağına başka isim daha okuyun soranlara atıyorum Ilgaz Mehmet deyin. Bu kadar dert edecek bir şey yok. Milletin ağzını siz kapatacaksınız. Oda susarak değil pasif kalmayın çocuğunuzu şimdiden siz sindirip duruyorsunuz
Selimikomom Annonimm yardım edin Yani nasıl bir yardım bekledin ki bizden ne yapmamızı istersin?benim isimde sena mesela 30-40 yaşındaki adam Sen A ben B zaaa xd diye espri yapıyor çılgın şey
Mree Selimikomom benim ismim müge hep müge anlı diyorlar ya da sen de kaybolanları bulabilir misin gibi saçma şeyler duyuyorum….😂
Ess92 Annonimm Ilgaz çok güzel bir isim. Kardeşimin anaokulunda ikiz arkadaşları vardı Iraz ve Ilgaz çok hoşuma giderdi :) herkeste olmayan farklı ve güzel bir isim kırıcı ve gereksiz yorum yapanlara cevabını verin. Böyle gereksiz bir konuda kimsenin bir anneyi üzmeye hakkı yok.
3goktgmom Annonimm bence değiştir ilGAZ OCAK İpragaz Aygaz vs gibi dalga gecilebilir çünkü soyadı ile baglantilu olunca, bence degistirin cidden haklı çevreniz yoksa kendi başına güzel isim
_Goktugunannesi__ Annonimm Aman milleti dinlersek zaten benim oğlum da göktuğ Asaf kimi aso diyo kimi dalga oldun diye götto diyo bende inatla iki ismini söylüyorum o karada diyorum yarın çocuğunuz olur hesaplaşırız
Rab_ay Annonimm benim arkadaşımın oglunun adi da Ilgaz hic boyle bir sorun yaşamadılar..ama sizin soyadınız ocakmis biraz çağrisım yapiyor acikcasi….kac aylik bebeğiniz?
Merve5155 Annonimm evet isim çok güzel fakat soy ismi ile Ilgaz Ocak şeklinde bir araya gelince dalga konusu olabilir. Çünkü özellikle ilk okul zamanlarında arkadaşları çok dalga konusu yapabiliyor. Kendi yeğenlerimden biliyorum maalesef .
MinelMom21 Annonimm benim sınıfımda bir öğrencim vardı ismi Ilgaz çok akıllı sevimli terbiyeli bir çocuktu oğlum olursa aklımda bu isim bence çok hoş…