Mebabyy socialmomy ben şöyle birşey aldım. Joie mama sandalyesi muadili gibi birşey ama kaliteli bence.
Mebabyy socialmomy komşumum bebeği düşmüştü ikeanınkinden ya belli bir zaman sonra çok kıpırdıyorlar malesef hafif kalıyor sanırım oda
KayraVeAnnesi_06 NerimanUras Oturduğu alan çok geniş değil ve kolları olduğu için sorun olmuyor benim bebeğimde 9 aylık hala devrilmeden oturamıyor ama sandalye de hiç sorun yaşamadık ben iyiki almışım dedim valla çok memnunum inşallah güzel gelir sizde pişman olmazsınız şimdiden güle güle kullanın
edafmo Usnac1995 ay bende sadece ben yüksek pahalı bişey almadım zannediyordum yalnız değilmişim😂 bende çok memnunum
Usnac1995 edafmo aslında bende alcaktım ama iyiki almamışım, bir kucağımda oğlum bir elimde mama sandalyesi oda oda geziyoruz 😂
mervealtylr socialmomy bende e bebekten baby plus mama mia olanı var yeni kullanıyorum ama kullanımı çok rahat
KayraVeAnnesi_06 NerimanUras Çok teşekkür ederiz 🙏🏻🌸 Amazon uygulamasından aldım , yurtdışından geliyor 10 gün sürüyor ama piyasadakilerin yarı fiyatına geliyor parçası da fazla 8 adet . Link yasak olduğu için aldığım satıcının ekran görüntüsünü paylaşıyorum 👍🏻
theehazal KayraVeAnnesi_06 Merhaba ben satıcıyı bulamadım ama. Amazon ilk defa kullanacağım. Bu satıcıdan değil de başka satıcıdan alsak yine de geliyor mu peki?
lidyaaa socialmomy evet yine oğlumdan kalma var minderi babyjem di diye hatırlıyorum ama ebebekte baby plus var 70 tl uygun onun aynısı bizimkide çok kullanışlı ipleri ile alttan bağlanıyor kaymıyor
Merveyavuzaras socialmomy Kraft kullanıyorum 5 aydır 10 aylık bebeğim ve çok sağlam odadan odaya taşınması kolay bebeğim çok hareketli ama devrilme gibi bir durumu yok önünde çıkan bari olmadida yikanmasini kolaylastiriyor
terazikadini Kleop benim bebeğimin sırtı başı aşırı terliyor bu mama sandalyesinde sizinde öylemi öyleyse çözümü nasıl buldunuz
Kleop terazikadini eğer alttakine doğrudan otırursa terliyor ama ikinci minderi de koyup oturursa terlemiyor. Müslin bez örtebilirsiniz belki alttaki naylonumsu şeye denk geliyodur vücudu ondan terliyordur
Pnarer9 Ben e bebek 200 ₺ olan mama sandalyesini kullandım, ben memnundum yer kaplayan yada ağır olsun istemedim çünkü oturma odası ve mutfak arasında gezdirebilecegim bir ürün olması gerekiyor 🌸