Emine_2222 Kızlar spiral taktınlar veya daha önce taktırmış olanlar önerirmisiniz öneriyprsanız bakırlı olanmı yoksa hormonlu olanımı ???
alpinannesi__ Emine_2222 ria t tipi bakırlı spiral takıldım herhangi bir hastalığa sebep olduğunu duymadım ama 100 de 1 gebelik ihtimali varmış eğer olursa da yapacak birşey yok diye düşünüp taktırdım memnunum öyle bir düzensizlik falan da olmadı adette
sadekahve_bitter Emine_2222 ilk doğum sonrası 10 yıl kullandım Doğumumu yaptım 1,5 yıldır kullanıyorum bakır spiral taktırdım
Sevinctopcu Emine_2222 hep spiralde korundum. 2 defa bakır taktırdım. Çok kanama oldugu için 3.de hormonlu kullandım memnundum kanama çok az hatta leke şeklinde oluyordu. Tek sorun hormonlu kilo aldırmıştı bana
tazeanneyimben Bakırlı tavsiye ederim hormonlu için iyi şeyler söylemiyorlar ilk ay fazla kanama sonra da ara kanamalar oluyor sonrasında düzeliyor
Emine_2222 tazeanneyimben peki bu spirallerin hastalığa yol açma gibi kötü durumları varmı birkça kişiden duydum bazı hastalıklara yol açıyor yada tetikliyor bazı vücutlara iyi gelmiyormuş sanırım
-Sweetdream- tazeanneyimben ne kadar süre sonra düzeldi benim 5 ay oldu ama 15 gün sürüyor ilk başlarda çok yoğundu şuan yoğunluğu azaldı ama 15 gün boyunca leke şeklinde de olsa kanamam oluyor sizin ne kadar sürdü bu durum
tazeanneyimben Emine_2222 ben Öyle bir şey duymadım hastalığa yol açıyorsa korunma yöntemi de olmamalı bence doktorlar söylerdi diye düşünüyorum
Emine_2222 tazeanneyimben ya işte bnde duyunca korktum karasız kaldım bajtığım zamanda bitin korunma yöntemlerinin bi riski var hap kullanacaktım çok zararlı dediler spiral en mantıklısı geldi kondom vs de ben rahat edemem diye düşünüyprum 3 yıldır evliyim hiç kullanmadık başka yöntemde kalmadı yani
tazeanneyimben Emine_2222 valla bebek 3 aylıkken mi ne taktırdım 1 ay sonra kontrole gittim yıllık 1 kere kontrol edilecek hepsi bu kafa rahat ben de en rahatı bunu buldum valla