lisansli_Mom49 Canım kızlar KPSS ye hazırlanıyorum da kaynak almam lazım aramızda hazırlananlar en uygun kaynak hangi sitede bulabilirim acaba ??
lisansli_Mom49 lisansli_Mom49 baktım çok pahalı bin tl verebilirim ancak hem gy-gk ve eğitim bilimleri kitapları almam lazım. Deneme vs ya ne yapıcm bilmiyorum
falconsw lisansli_Mom49 fotokopicilerden daha uyguna getirebilirsiniz . Bende kaynak alıcam orjinal almıcam çok pahalıya geliyor .
falconsw lisansli_Mom49 fotokopiciye gitmenize gerek yok onlarında İnstagram sayfaları var ya da telegramda fotokopiciler oluyor .
Bhrcgln Bende önlisans kpss ye hazilanacagim bi sene benim hocam videolarıyla calisacagim kitaplarını da almak istiyorum uygun bir yer bilen bana da yazarsa sevinirim
Bhrcgln lisansli_Mom49 sinavcopy diye instagram sayfası önerdi burdan biri kitaplarin fotokopileri uyguna geliyormuş bakmadım bnde bakıcam isterseniz sizde bakın
falconsw Karmom geçen senelerde bu şekilde kitap almıştım bu sene için bir araştırma yapmadım ama arkadaşım bu şekilde kitap almıştı yarın ona sorup size yazayım 😊
lisansli_Mom49 Noname21 teşekkür ederim cnm neten yıldız fotokobi diye bir sayfadan siparış verdim bu yayınları bakalım gelsin hayırlısıyla