LaraCroft B1elf geçen kış aldığımız nike botu var ayağına bu kışta olmasını ümit ettiğim😂 henüz deneme fırsatım olmadı, oğlum kreşe gitmediği için o da çok çok az giyildi umarım hala oluyordur🙈 olmazsa o da satışa çıkacak mecbur 😊
Winnithepooh B1elf merhaba vicco bot vardı bende kullanıldı tabi 26 numara düşünürseniz sitede görselleri vardır fiyat 85 TL yipranmasi mevcut ister istemez ondan dolayı uygun koydum fiyatı
Birdurummuvar bengulsah ben bebeğim 21 numara vicco aldım 1 ay giymeden 22 oldu ayağı iki hafta önce 22 numara lcw sandalet aldım şuan o bile ucu ucuna oluyor dün spor ayakkabı aldık 22 yi çok uzun giyemeyeceğini düşünerek 23 aldık. Vicco kalıp olarakta bir tık küçük. Kız ve erkek gelişimi farklı oluyor eğer bebeğiniz erkekse ve bu ayakkabı hoşunuza gitti ise değerlendirin drim 🤗
bengulsah Birdurummuvar ya keşke bu yorumu dün yazsaydınız 😢 dün aldım 21 numara vicco neyse artık kısmet 😇
AysH Merhaba iyi günler benim bebeğim daha yeni yürümeye başladı 19 aylık ayak numarasıni bilmiyorum acaba bebeğime olur mu
LaraCroft AysH merhaba vicconun sitesine girip ayak numarasını tespit edebilirsiniz. Ayağını bir kağıda koyup topuk ve başparmağın yerini işaretleyip aradaki mesafeyi ölçüyorsunuz çıkan cm de numaralara tekabül ediyor
B1elf Winnithepooh 26 çok büyük olur şuan 22 giyiyor kalın çorap kilotlu corap oluyor içinde onun için 24 25 bakıyorum teşekkürler
minnossum LaraCroft bende batıkentteyim kent koop. 200 e verirseniz gelip alabilirim :) azıcık pazarlıktan bişi olmaz bence :)
LaraCroft minnossum hiç pazarlık payı koymayı akıl etmedim ben aslına bakarsanız😅en olur fiyatı yazdım hatta eşim bir gün giydi neden bu kadar ucuza satıyorsun dedi🙈 ama bir kez de giyse artık 2. el olduğu için fiyatı makul tuttum. bildiğiniz tek gün doğum gününde giydi yani mağazadan aldım deseniz inanmayacak insan tanımıyorum😂 görünce hak vereceksiniz almaya karar verirseniz