LaraCroft Merhaba arkadaşlar, Ayakkabı sıfırdan farksızdır. sadece bir kez oğlum doğum gününde giydi. Numarası :22 Mağaza fiyatı 450 tl Ben 250 tl den veriyorum💫
LinaTuba bengulsah benim elimde 20 -21 numara var flodan almıştım orijinal deri yumuşacık kaliteli bir ürün markası Polaris eğer düşünürseniz dolap adresim @uazizz biz severek kullandık daha çok çocuk büyütür ve aldığım fiyata göre çok çok uyguna koydum 120 lira☺️
Birdurummuvar bengulsah ben bebeğim 21 numara vicco aldım 1 ay giymeden 22 oldu ayağı iki hafta önce 22 numara lcw sandalet aldım şuan o bile ucu ucuna oluyor dün spor ayakkabı aldık 22 yi çok uzun giyemeyeceğini düşünerek 23 aldık. Vicco kalıp olarakta bir tık küçük. Kız ve erkek gelişimi farklı oluyor eğer bebeğiniz erkekse ve bu ayakkabı hoşunuza gitti ise değerlendirin drim 🤗
LaraCroft iremdonmezz merhaba, kargonun daha uygun olması adına genelde 2. El uygulamalar üzerinden almayı tercih ediyorlar; gardrops hesabım : sedaslvi. Yada Ankarada iseniz elden de teslim alabilirsiniz🍀
LaraCroft aliaras_2022 zaten spor ayakkabısı ve sandaleti vardı bunu da özel bir yerde giysin temiz kalsın dedim, küçülmüş🙈
aliaras_2022 LaraCroft doğrudur biz yürümeye başlamadık daha onun için alsamda küçük kalabilir yoksa. Bende bu. Ayakkabıdan alacaktım
Alerjikrinit LaraCroft sonunda düzgün fiyata satan biri 🙏🏼sıfır fiyatına satıyorlar ya genelde bende sataşmayı çok seviyorum 😃 bizim ayağa uygun olsa alırdım iyi satışlar
Ececiiim Alerjikrinit sen bensin😂 deliriyorum 2. El postlarına. Bu fiyat makul olmuş. İyi satışları olsun 🙏🏻